APRS/CWOP-väder - kartvy · info · telemetri · väder · rådata · status · furar · meddelanden · bulletiner · bläddra · rörliga · mitt konto
Det är möjligt att söka med hjälp av jokertecken (*?) efter ett prefix. Exempel: G*
APRS/CWOP-väderrapport från LA5HL - info
Anrop: la5hl
Destination: .WD 60
Plats: 69°57.82' N 23°14.53' E - position KP19OX91BG - Visa karta - statisk karta
1.3 km mot sydväst bäring 243° från Alta, Alta, Finnmark, Norway [?]
45.4 km mot öster bäring 86° från Burfjord, Kvænangen, Troms, Norway
79.5 km mot söder bäring 192° från Hammerfest, Hammerfest, Finnmark, Norway
Senaste position: 2022-01-21 22:39:23 UTC (2s sedan)
2022-01-21 23:39:23 CET lokal tid vid Alta, Norway [?]
Senaste väderrapport: 2022-01-21 22:35:04 UTC (4m21s sedan)
2022-01-21 23:35:04 CET lokal tid vid Alta, Norway [?]
Temperetur: -8.9 °C
Fuktighet: 79 %
Lufttryck: 1013.0 mbar
Vind: Västlig 292° 0.0 m/s (I byarna 0.0 m/s)
Regn: 0.0 mm senaste timmen, 0.0 mm senaste 24 timmarna, 0.0 mm efter midnatt
Sidan visar väderdata som mest samlas in av privatägda väderstationer. Stationer vars sifferanrop föregås av prefixet CW deltar i det amerikanska Citizen Weather Observer Program (CWOP). De flesta andra är radioamatörernas egna väderstationer. Viss information är också sådan som översätts av någon utgående från allmänt tillgängliga väderdata, som t.ex. flygplatsväder.
User guide · FAQ · Blogg · Diskussionsgrupp · Att länka till aprs.fi · AIS-positioner · Tjänstens status · Databasstatistik · Gör reklam på aprs.fi · Tekniska detaljer · API · Ändra logg · Planerade ändringar · Ära och tack · Användarvillkor · iPhone/iPad APRS