APRS/CWOP-väder - kartvy · info · telemetri · väder · rådata · status · fyrar · meddelanden · bulletiner · bläddra · rörliga · mitt konto
Det är möjligt att söka med hjälp av jokertecken (*?) efter ett prefix. Exempel: G*
APRS/CWOP-väderrapport från OK0BAD-2 - info
Kommentar: W3,CZn-N Brdy use:LIST CPU:41C
Plats: 49°47.07' N 14°01.84' E - lokator JN79AS38QG - Visa karta - statisk karta
3.7 km mot öster bäring 93° från Jince, Středočeský Kraj, Czech Republic [?]
4.7 km mot söder bäring 193° från Hostomice, Středočeský Kraj, Czech Republic
43.8 km mot sydväst bäring 220° från Prague, Hlavní Mesto Praha, Czech Republic
140.8 km mot sydost bäring 145° från Chemnitz, Direktionsbezirk Chemnitz, Saxony, Germany
Senaste position: 2022-08-16 07:30:18 UTC (3m15s sedan)
2022-08-16 09:30:18 CEST lokal tid vid Jince, Czech Republic [?]
Senaste väderrapport: 2022-08-01 03:27:17 UTC (15d 4h6m sedan)
2022-08-01 05:27:17 CEST lokal tid vid Jince, Czech Republic [?]
Höjd: 680 m
Temperatur: 17.8 °C
Daggpunkt: 14.3 °C
Fuktighet: 80 %
Lufttryck: 1021.7 mbar
Vind: Nordlig 0° 0.0 m/s (I byarna 0.0 m/s)
Sidan visar väderdata som oftast samlas in från privatägda väderstationer. Stationer vars sifferanrop föregås av prefixet CW deltar i det amerikanska Citizen Weather Observer Program (CWOP). De flesta andra är radioamatörernas egna väderstationer. Viss information är också sådan som översätts av någon utgående från allmänt tillgängliga väderdata, som t.ex. flygplatsväder.
User guide · FAQ · Blogg · Diskussionsgrupp · Att länka till aprs.fi · AIS-stationer · Tjänstens status · Databasstatistik · Gör reklam på aprs.fi · Tekniska detaljer · API · Ändra logg · Planerade ändringar · Ära och tack · Användarvillkor · iPhone/iPad APRS