APRS/CWOP-väder - kartvy · info · telemetri · väder · rådata · status · furar · meddelanden · bulletiner · bläddra · rörliga · mitt konto
Det är möjligt att söka med hjälp av jokertecken (*?) efter ett prefix. Exempel: G*
APRS/CWOP-väderrapport från KX4BE - info
Kommentar: .DsVP
Plats: 35°06.12' N 85°17.20' W - position EM75IC54OL - Visa karta - statisk karta
6.6 km mot norr bäring 18° från Chattanooga, Hamilton County, Tennessee, United States [?]
7.1 km mot söder bäring 169° från Walden, Hamilton County, Tennessee, United States
9.4 km mot söder bäring 159° från Fairmount, Hamilton County, Tennessee, United States
125.4 km mot öster bäring 70° från Huntsville, Madison County, Alabama, United States
Senaste position: 2022-01-19 04:58:46 UTC (8h26m sedan)
2022-01-18 23:58:46 EST lokal tid vid Chattanooga, United States [?]
Senaste väderrapport: 2022-01-19 04:53:31 UTC (8h31m sedan)
2022-01-18 23:53:31 EST lokal tid vid Chattanooga, United States [?]
Temperetur: 4.4 °C
Daggpunkt: 1.3 °C
Fuktighet: 80 %
Lufttryck: 1022.0 mbar
Vind: Sydlig 200° 0.9 m/s (I byarna 1.8 m/s)
Regn: 0.0 mm senaste timmen, 0.0 mm senaste 24 timmarna, 0.0 mm efter midnatt
Sidan visar väderdata som mest samlas in av privatägda väderstationer. Stationer vars sifferanrop föregås av prefixet CW deltar i det amerikanska Citizen Weather Observer Program (CWOP). De flesta andra är radioamatörernas egna väderstationer. Viss information är också sådan som översätts av någon utgående från allmänt tillgängliga väderdata, som t.ex. flygplatsväder.
User guide · FAQ · Blogg · Diskussionsgrupp · Att länka till aprs.fi · AIS-positioner · Tjänstens status · Databasstatistik · Gör reklam på aprs.fi · Tekniska detaljer · API · Ändra logg · Planerade ändringar · Ära och tack · Användarvillkor · iPhone/iPad APRS