APRS/CWOP-väder - kartvy · info · telemetri · väder · rådata · status · furar · meddelanden · bulletiner · bläddra · rörliga · mitt konto
Det är möjligt att söka med hjälp av jokertecken (*?) efter ett prefix. Exempel: G*
APRS/CWOP-väderrapport från KM4CBK - info
Kommentar: AmbientCWOP.com
Plats: 32°37.14' N 86°21.53' W - position EM62TO68WN - Visa karta - statisk karta
3.6 km mot sydväst bäring 238° från Holtville, Elmore County, Alabama, United States [?]
9.8 km mot nordväst bäring 335° från Elmore, Elmore County, Alabama, United States
28.6 km mot norr bäring 349° från Montgomery, Montgomery County, Alabama, United States
108.4 km mot sydost bäring 157° från Birmingham, Jefferson County, Alabama, United States
Senaste position: 2021-12-08 15:24:31 UTC (3m37s sedan)
2021-12-08 09:24:31 CST lokal tid vid Holtville, United States [?]
Senaste väderrapport: 2021-12-08 15:19:30 UTC (8m38s sedan)
2021-12-08 09:19:30 CST lokal tid vid Holtville, United States [?]
Temperetur: 10.0 °C
Daggpunkt: 8.4 °C
Fuktighet: 90 %
Lufttryck: 1019.3 mbar
Vind: Nordostlig 48° 0.9 m/s (I byarna 1.8 m/s)
Regn: 0.0 mm senaste timmen, 15.0 mm senaste 24 timmarna, 15.0 mm efter midnatt
Ljusstyrka: 75 W/m²
Sidan visar väderdata som mest samlas in av privatägda väderstationer. Stationer vars sifferanrop föregås av prefixet CW deltar i det amerikanska Citizen Weather Observer Program (CWOP). De flesta andra är radioamatörernas egna väderstationer. Viss information är också sådan som översätts av någon utgående från allmänt tillgängliga väderdata, som t.ex. flygplatsväder.
User guide · FAQ · Blogg · Diskussionsgrupp · Att länka till aprs.fi · AIS-positioner · Tjänstens status · Databasstatistik · Gör reklam på aprs.fi · Tekniska detaljer · API · Ändra logg · Planerade ändringar · Ära och tack · Användarvillkor · iPhone/iPad APRS