APRS/CWOP-väder - kartvy · info · telemetri · väder · rådata · status · furar · meddelanden · bulletiner · bläddra · rörliga · mitt konto
Det är möjligt att söka med hjälp av jokertecken (*?) efter ett prefix. Exempel: G*
APRS/CWOP-väderrapport från FW7377 - info
Kommentar: .Sint Wind PI -
Plats: 43°40.61' N 10°32.36' E - position JN53GQ42RK - Visa karta - statisk karta
2.0 miles mot öster bäring 95° från Cascina, Provincia di Pisa, Tuscany, Italy [?]
2.2 miles mot väster bäring 251° från Vicopisano, Provincia di Pisa, Tuscany, Italy
36.0 miles mot väster bäring 260° från Florence, Provincia di Firenze, Tuscany, Italy
68.9 miles mot sydväst bäring 215° från Bologna, Provincia di Bologna, Emilia-Romagna, Italy
Senaste position: 2020-08-13 20:49:38 EDT (1m46s sedan)
2020-08-14 02:49:38 CEST lokal tid vid Cascina, Italy [?]
Senaste väderrapport: 2020-08-13 20:41:37 EDT (9m47s sedan)
2020-08-14 02:41:37 CEST lokal tid vid Cascina, Italy [?]
Temperetur: 73 °F
Daggpunkt: 65 °F
Fuktighet: 75 %
Lufttryck: 1015.1 mbar
Vind: Östlig 68° 2.9 MPH (I byarna 4.0 MPH)
Regn: 0.0 inches senaste timmen, 0.0 inches senaste 24 timmarna, 0.0 inches efter midnatt
Väderhistorik i kurvor för FW7377

[24 timmar · 48 timmar · vecka · månad · år]

[24 timmar · 48 timmar · vecka · månad · år]

Sidan visar väderdata som mest samlas in av privatägda väderstationer. Stationer vars sifferanrop föregås av prefixet CW deltar i det amerikanska Citizen Weather Observer Program (CWOP). De flesta andra är radioamatörernas egna väderstationer. Viss information är också sådan som översätts av någon utgående från allmänt tillgängliga väderdata, som t.ex. flygplatsväder.
User guide · FAQ · Blogg · Diskussionsgrupp · Att länka till aprs.fi · AIS-positioner · Tjänstens status · Databasstatistik · Gör reklam på aprs.fi · Tekniska detaljer · API · Ändra logg · Planerade ändringar · Ära och tack · Användarvillkor · iPhone/iPad APRS