APRS/CWOP-väder - kartvy · info · telemetri · väder · rådata · status · furar · meddelanden · bulletiner · bläddra · rörliga · mitt konto
Det är möjligt att söka med hjälp av jokertecken (*?) efter ett prefix. Exempel: G*
APRS/CWOP-väderrapport från DW9186 - info
Kommentar: .WD 31
Plats: 34°40.08' N 86°32.53' W - position EM64RQ40WH - Visa karta - statisk karta
8.0 km mot sydost bäring 150° från Huntsville, Madison County, Alabama, United States [?]
9.8 km mot öster bäring 100° från Redstone Arsenal, Madison County, Alabama, United States
129.7 km mot norr bäring 11° från Birmingham, Jefferson County, Alabama, United States
Senaste position: 2022-01-26 04:26:06 UTC (4m12s sedan)
2022-01-25 22:26:06 CST lokal tid vid Huntsville, United States [?]
Senaste väderrapport: 2022-01-26 04:21:07 UTC (9m11s sedan)
2022-01-25 22:21:07 CST lokal tid vid Huntsville, United States [?]
Temperetur: -0.6 °C
Fuktighet: 69 %
Lufttryck: 1021.3 mbar
Vind: Nordostlig 61° 0.0 m/s (I byarna 0.9 m/s)
Regn: 0.0 mm senaste timmen, 0.0 mm senaste 24 timmarna, 0.0 mm efter midnatt
Ljusstyrka: 0 W/m²
Sidan visar väderdata som mest samlas in av privatägda väderstationer. Stationer vars sifferanrop föregås av prefixet CW deltar i det amerikanska Citizen Weather Observer Program (CWOP). De flesta andra är radioamatörernas egna väderstationer. Viss information är också sådan som översätts av någon utgående från allmänt tillgängliga väderdata, som t.ex. flygplatsväder.
User guide · FAQ · Blogg · Diskussionsgrupp · Att länka till aprs.fi · AIS-positioner · Tjänstens status · Databasstatistik · Gör reklam på aprs.fi · Tekniska detaljer · API · Ändra logg · Planerade ändringar · Ära och tack · Användarvillkor · iPhone/iPad APRS