APRS/CWOP-väder - kartvy · info · telemetri · väder · rådata · status · furar · meddelanden · bulletiner · bläddra · rörliga · mitt konto
Det är möjligt att söka med hjälp av jokertecken (*?) efter ett prefix. Exempel: G*
APRS/CWOP-väderrapport från BV2QS-13 - info
Kommentar: b004751tnc kenwood tm-742 5w 30GP 144.640mhz <
Plats: 25°00.96' N 121°31.44' E - position PL05SA23VU - Visa karta - statisk karta
3.6 km mot söder bäring 193° från Taipei, Taipei, Taiwan [?]
5.7 km mot öster bäring 88° från Banqiao, Taipei, Taipei, Taiwan
128.6 km mot nordost bäring 41° från Taichung, T’ai-chung Hsien, Taiwan, Taiwan
Senaste position: 2022-05-21 16:39:24 UTC (46s sedan)
2022-05-22 00:39:24 CST lokal tid vid Taipei, Taiwan [?]
Senaste väderrapport: 2022-05-21 16:36:15 UTC (3m55s sedan)
2022-05-22 00:36:15 CST lokal tid vid Taipei, Taiwan [?]
Temperetur: 22.8 °C
Fuktighet: 18 %
Lufttryck: 1004.8 mbar
Vind: Nordlig 0° 0.0 m/s (I byarna 0.0 m/s)
Regn: 0.0 mm senaste timmen, 0.0 mm senaste 24 timmarna, 0.0 mm efter midnatt
Sidan visar väderdata som mest samlas in av privatägda väderstationer. Stationer vars sifferanrop föregås av prefixet CW deltar i det amerikanska Citizen Weather Observer Program (CWOP). De flesta andra är radioamatörernas egna väderstationer. Viss information är också sådan som översätts av någon utgående från allmänt tillgängliga väderdata, som t.ex. flygplatsväder.
User guide · FAQ · Blogg · Diskussionsgrupp · Att länka till aprs.fi · AIS-positioner · Tjänstens status · Databasstatistik · Gör reklam på aprs.fi · Tekniska detaljer · API · Ändra logg · Planerade ändringar · Ära och tack · Användarvillkor · iPhone/iPad APRS