Telemetri - kartvy · info · telemetri · väder · rådata · status · furar · meddelanden · bulletiner · bläddra · rörliga · mitt konto
Det är möjligt att söka med hjälp av jokertecken (*?) efter ett prefix. Exempel: VK*
Telemetri från WC4PEM-9 - info
Plats: 28°11.79' N 81°47.14' W - position EL98CE57RD - Visa karta - statisk karta
4.1 km mot nordost bäring 67° från Polk City, Polk County, Florida, United States [?]
13.1 km mot nordväst bäring 332° från Lake Alfred, Polk County, Florida, United States
71.5 km mot nordost bäring 67° från Tampa, Hillsborough County, Florida, United States
99.6 km mot nordost bäring 61° från Saint Petersburg, Pinellas County, Florida, United States
Senaste position: 2021-12-07 02:43:16 UTC (3m17s sedan)
2021-12-06 21:43:16 EST lokal tid vid Polk City, United States [?]
Senaste telemetridata: 2021-12-07 02:44:11 UTC (2m22s sedan)
2021-12-06 21:44:11 EST lokal tid vid Polk City, United States [?]
Projekt: Polk City
Värden: Temp: 20 C (TLM: 168 EQN: 0,0.5,-64)
Vin: 14.250 Volt (TLM: 190 EQN: 0,0.075,0)
Dg1h: 370 Pkt (TLM: 37 EQN: 0,10,0)
Rx1h: 1100 Pkt (TLM: 110 EQN: 0,10,0)
Eff1h: 65 Pcnt (TLM: 65 EQN: 0,1,0)
Bitlägen:  O1     O2     O3     O4     I1     I2     I3     I4    (BITS: 11111111)
Denna sida visar telemetridata som samlas in och sänds av APRS-stationer. Telemetri innehåller analoga och digitala mätvärdesresultat som t.ex. temperatur och spänning samt binär lägesinformation för switchar eller andra storheter som kan ha två lägen (on/off, tillåten/förbjuden, öppen/stängd, sann/falsk).
User guide · FAQ · Blogg · Diskussionsgrupp · Att länka till aprs.fi · AIS-positioner · Tjänstens status · Databasstatistik · Gör reklam på aprs.fi · Tekniska detaljer · API · Ändra logg · Planerade ändringar · Ära och tack · Användarvillkor · iPhone/iPad APRS