Telemetri - kartvy · info · telemetri · väder · rådata · status · fyrar · meddelanden · bulletiner · bläddra · rörliga · mitt konto
Det är möjligt att söka med hjälp av jokertecken (*?) efter ett prefix. Exempel: VK*
Telemetri från WC4PEM-14 - info
Kommentar: [60000/
Plats: 28°15.27' N 81°39.28' W - lokator EL98EG11KB - Visa karta
8.7 km mot väster bäring 279° från Loughman, Polk County, Florida, United States [?]
8.7 km mot söder bäring 185° från Four Corners, Lake County, Florida, United States
85.9 km mot nordost bäring 66° från Tampa, Hillsborough County, Florida, United States
114.0 km mot nordost bäring 62° från Saint Petersburg, Pinellas County, Florida, United States
Senaste position: 2024-04-22 14:48:14 UTC (4m47s sedan)
2024-04-22 10:48:14 EDT lokal tid vid Loughman, United States [?]
Senaste telemetridata: 2024-04-22 14:49:09 UTC (3m52s sedan)
2024-04-22 10:49:09 EDT lokal tid vid Loughman, United States [?]
Projekt: Northridge
Värden: Temp: 26 C (TLM: 180 EQN: 0,0.5,-64)
Vin: 14.250 Volt (TLM: 190 EQN: 0,0.075,0)
Dg1h: 390 Pkt (TLM: 39 EQN: 0,10,0)
Rx1h: 990 Pkt (TLM: 99 EQN: 0,10,0)
Eff1h: 74 Pcnt (TLM: 74 EQN: 0,1,0)
Bitlägen:  O1     O2     O3     O4     I1     I2     I3     I4    (BITS: 11111111)
Denna sida visar telemetridata som samlas in och sänds av APRS-stationer. Telemetri innehåller analoga och digitala mätvärdesresultat som t.ex. temperatur och spänning samt binär lägesinformation för switchar eller andra storheter som kan ha två lägen (on/off, tillåten/förbjuden, öppen/stängd, sann/falsk).
User guide · FAQ · Blogg · Diskussionsgrupp · Att länka till aprs.fi · AIS-stationer · Tjänstens status · Databasstatistik · Gör reklam på aprs.fi · Tekniska detaljer · API · Ändra logg · Planerade ändringar · Ära och tack · Användarvillkor · iPhone/iPad APRS