Telemetri - kartvy · info · telemetri · väder · rådata · status · fyrar · meddelanden · bulletiner · bläddra · rörliga · mitt konto
Det är möjligt att söka med hjälp av jokertecken (*?) efter ett prefix. Exempel: VK*
Telemetri från WC4PEM-13 - info
Plats: 27°47.25' N 81°19.66' W - lokator EL97IS09QA - Visa karta
19.8 km mot öster bäring 104° från Babson Park, Polk County, Florida, United States [?]
20.5 km mot öster bäring 77° från Frostproof, Polk County, Florida, United States
83.6 km mot söder bäring 177° från Orlando, Orange County, Florida, United States
112.5 km mot öster bäring 99° från Tampa, Hillsborough County, Florida, United States
Senaste position: 2024-05-19 08:37:10 UTC (4m54s sedan)
2024-05-19 04:37:10 EDT lokal tid vid Babson Park, United States [?]
Senaste telemetridata: 2024-05-19 08:38:05 UTC (3m59s sedan)
2024-05-19 04:38:05 EDT lokal tid vid Babson Park, United States [?]
Projekt: Indian Lake Estates
Värden: Temp: 19 C (TLM: 166 EQN: 0,0.5,-64)
Vin: 14.325 Volt (TLM: 191 EQN: 0,0.075,0)
Dg1h: 210 Pkt (TLM: 21 EQN: 0,10,0)
Rx1h: 980 Pkt (TLM: 98 EQN: 0,10,0)
Eff1h: 71 Pcnt (TLM: 71 EQN: 0,1,0)
Bitlägen:  O1     O2     O3     O4     I1     I2     I3     I4    (BITS: 11111111)
Denna sida visar telemetridata som samlas in och sänds av APRS-stationer. Telemetri innehåller analoga och digitala mätvärdesresultat som t.ex. temperatur och spänning samt binär lägesinformation för switchar eller andra storheter som kan ha två lägen (on/off, tillåten/förbjuden, öppen/stängd, sann/falsk).
User guide · FAQ · Blogg · Diskussionsgrupp · Att länka till aprs.fi · AIS-stationer · Tjänstens status · Databasstatistik · Gör reklam på aprs.fi · Tekniska detaljer · API · Ändra logg · Planerade ändringar · Ära och tack · Användarvillkor · iPhone/iPad APRS