Telemetri - kartvy · info · telemetri · väder · rådata · status · furar · meddelanden · bulletiner · bläddra · rörliga · mitt konto
Det är möjligt att söka med hjälp av jokertecken (*?) efter ett prefix. Exempel: VK*
Telemetri från W6SRR-3 - info
Kommentar: RX only
Plats: 37°37.20' N 121°55.34' W - position CM97AO98HT - Visa karta - statisk karta
6.3 km mot sydväst bäring 222° från Pleasanton, Alameda County, California, United States [?]
8.9 km mot öster bäring 72° från Union City, Alameda County, California, United States
31.3 km mot norr bäring 356° från San Jose, Santa Clara County, California, United States
47.0 km mot öster bäring 111° från San Francisco, San Francisco County, California, United States
Senaste position: 2021-12-03 13:45:04 UTC (9m51s sedan)
2021-12-03 05:45:04 PST lokal tid vid Pleasanton, United States [?]
Senaste telemetridata: 2021-12-03 13:25:03 UTC (29m52s sedan)
2021-12-03 05:25:03 PST lokal tid vid Pleasanton, United States [?]
Värden: DC: 354 (TLM: 354 EQN: 0,1,0)
PC Board: 750 (TLM: 750 EQN: 0,1,0)
CPU: 311 (TLM: 311 EQN: 0,1,0)
Ambient: 664 (TLM: 664 EQN: 0,1,0)
Denna sida visar telemetridata som samlas in och sänds av APRS-stationer. Telemetri innehåller analoga och digitala mätvärdesresultat som t.ex. temperatur och spänning samt binär lägesinformation för switchar eller andra storheter som kan ha två lägen (on/off, tillåten/förbjuden, öppen/stängd, sann/falsk).
User guide · FAQ · Blogg · Diskussionsgrupp · Att länka till aprs.fi · AIS-positioner · Tjänstens status · Databasstatistik · Gör reklam på aprs.fi · Tekniska detaljer · API · Ändra logg · Planerade ändringar · Ära och tack · Användarvillkor · iPhone/iPad APRS