Telemetri - kartvy · info · telemetri · väder · rådata · status · furar · meddelanden · bulletiner · bläddra · rörliga · mitt konto
Det är möjligt att söka med hjälp av jokertecken (*?) efter ett prefix. Exempel: VK*
Telemetri från MTWS39 - info
Kommentar: CVGSAR APRS Digipeater VA7CMX-1
Plats: 49°44.50' N 125°15.43' W - position CN79IR98DA - Visa karta - statisk karta
19.9 km mot väster bäring 288° från Courtenay, British Columbia, Canada [?]
21.1 km mot nordväst bäring 311° från Cumberland, British Columbia, Canada
30.5 km mot söder bäring 182° från Campbell River, British Columbia, Canada
114.9 km mot nordväst bäring 304° från Nanaimo, British Columbia, Canada
Senaste position: 2021-10-21 21:25:27 UTC (1m40s sedan)
2021-10-21 14:25:27 PDT lokal tid vid Courtenay, Canada [?]
Senaste telemetridata: 2019-01-09 21:13:44 UTC (1016d 13m sedan)
2019-01-09 13:13:44 PST lokal tid vid Courtenay, Canada [?]
Värden: Channel 1: 458 (TLM: 458 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 587 (TLM: 587 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Bitlägen:  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Denna sida visar telemetridata som samlas in och sänds av APRS-stationer. Telemetri innehåller analoga och digitala mätvärdesresultat som t.ex. temperatur och spänning samt binär lägesinformation för switchar eller andra storheter som kan ha två lägen (on/off, tillåten/förbjuden, öppen/stängd, sann/falsk).
User guide · FAQ · Blogg · Diskussionsgrupp · Att länka till aprs.fi · AIS-positioner · Tjänstens status · Databasstatistik · Gör reklam på aprs.fi · Tekniska detaljer · API · Ändra logg · Planerade ändringar · Ära och tack · Användarvillkor · iPhone/iPad APRS