Telemetri - kartvy · info · telemetri · väder · rådata · status · fyrar · meddelanden · bulletiner · bläddra · rörliga · mitt konto
Det är möjligt att söka med hjälp av jokertecken (*?) efter ett prefix. Exempel: VK*
Telemetri från KC0QLU-2 - info
Kommentar: WX3in1Plus2.0 #PHG8430 W2, MOn-N, DIGI
Plats: 39°48.10' N 94°48.84' W - lokator EM29OT22HJ - Visa karta - statisk karta
3.5 km mot söder bäring 169° från Country Club Village, Andrew County, Missouri, United States [?]
4.6 km mot nordost bäring 37° från Saint Joseph, Buchanan County, Missouri, United States
80.6 km mot norr bäring 346° från Kansas City, Jackson County, Missouri, United States
91.9 km mot norr bäring 352° från Overland Park, Johnson County, Kansas, United States
Senaste position: 2022-10-04 10:27:53 UTC (24m10s sedan)
2022-10-04 05:27:53 CDT lokal tid vid Country Club Village, United States [?]
Senaste telemetridata: 2022-09-30 08:39:06 UTC (4d 2h12m sedan)
2022-09-30 03:39:06 CDT lokal tid vid Country Club Village, United States [?]
Värden: Channel 1: 78 (TLM: 78 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 68 (TLM: 68 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 255 (TLM: 255 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 93 (TLM: 93 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 74 (TLM: 74 EQN: 0,1,0)
Bitlägen:  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Denna sida visar telemetridata som samlas in och sänds av APRS-stationer. Telemetri innehåller analoga och digitala mätvärdesresultat som t.ex. temperatur och spänning samt binär lägesinformation för switchar eller andra storheter som kan ha två lägen (on/off, tillåten/förbjuden, öppen/stängd, sann/falsk).
User guide · FAQ · Blogg · Diskussionsgrupp · Att länka till aprs.fi · AIS-stationer · Tjänstens status · Databasstatistik · Gör reklam på aprs.fi · Tekniska detaljer · API · Ändra logg · Planerade ändringar · Ära och tack · Användarvillkor · iPhone/iPad APRS