Telemetri - kartvy · info · telemetri · väder · rådata · status · furar · meddelanden · bulletiner · bläddra · rörliga · mitt konto
Det är möjligt att söka med hjälp av jokertecken (*?) efter ett prefix. Exempel: VK*
Telemetri från JA2YQQ-4 - info
Kommentar: Kenwood TM-D710 13.6V 30C
Mic-E meddelande: Off duty
Plats: 34°57.86' N 139°07.16' E - position PM94NX41HK - Visa karta - statisk karta
3.3 km mot öster bäring 95° från Itō, Shizuoka, Japan [?]
14.6 km mot söder bäring 162° från Atami, Shizuoka, Japan
71.7 km mot sydväst bäring 222° från Yokohama-shi, Kanagawa, Japan
95.8 km mot sydväst bäring 213° från Tokyo, Tōkyō, Japan
Senaste position: 2021-10-21 10:42:02 UTC (56m7s sedan)
2021-10-21 19:42:02 JST lokal tid vid Itō, Japan [?]
Senaste telemetridata: 2021-10-21 11:27:02 UTC (11m7s sedan)
2021-10-21 20:27:02 JST lokal tid vid Itō, Japan [?]
Höjd: 205 m
Värden: Channel 1: 138 (TLM: 138 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 86 (TLM: 86 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 255 (TLM: 255 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 93 (TLM: 93 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 67 (TLM: 67 EQN: 0,1,0)
Bitlägen:  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Denna sida visar telemetridata som samlas in och sänds av APRS-stationer. Telemetri innehåller analoga och digitala mätvärdesresultat som t.ex. temperatur och spänning samt binär lägesinformation för switchar eller andra storheter som kan ha två lägen (on/off, tillåten/förbjuden, öppen/stängd, sann/falsk).
User guide · FAQ · Blogg · Diskussionsgrupp · Att länka till aprs.fi · AIS-positioner · Tjänstens status · Databasstatistik · Gör reklam på aprs.fi · Tekniska detaljer · API · Ändra logg · Planerade ändringar · Ära och tack · Användarvillkor · iPhone/iPad APRS