Telemetri - kartvy · info · telemetri · väder · rådata · status · furar · meddelanden · bulletiner · bläddra · rörliga · mitt konto
Det är möjligt att söka med hjälp av jokertecken (*?) efter ett prefix. Exempel: VK*
Telemetri från IW9FRA-10 - info
Kommentar: YSF#27003 via pYSFReflector FTM-400D
Plats: 38°00.88' N 12°29.70' E - position JM68FA93JM - Visa karta - statisk karta
1.4 km mot väster bäring 265° från Trapani, Provincia di Trapani, Sicily, Italy [?]
6.7 km mot nordväst bäring 307° från Paceco, Provincia di Trapani, Sicily, Italy
24.8 km mot norr bäring 12° från Marsala, Provincia di Trapani, Sicily, Italy
76.5 km mot väster bäring 262° från Palermo, Provincia di Palermo, Sicily, Italy
Senaste position: 2021-11-12 21:04:56 UTC (74d 1h31m sedan)
2021-11-12 22:04:56 CET lokal tid vid Trapani, Italy [?]
Senaste telemetridata: 2022-01-22 15:44:52 UTC (3d 6h51m sedan)
2022-01-22 16:44:52 CET lokal tid vid Trapani, Italy [?]
Projekt: Battery State Tracking
Värden: Battery: 100 Percent (TLM: 100 EQN: 0,1,0)
Charging/AC: 48 Charge/On/Off (TLM: 48 EQN: 0,1,0)
GPS+Sat: 48 Sats/On/Off (TLM: 48 EQN: 0,1,0)
Current: 0 mA (TLM: 128 EQN: 0,10,-1280)
A5: 0 N/A (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Bitlägen:  A/C     Charging     GPS     B4     B5     B6     B7     B8    (BITS: 11111111)
Denna sida visar telemetridata som samlas in och sänds av APRS-stationer. Telemetri innehåller analoga och digitala mätvärdesresultat som t.ex. temperatur och spänning samt binär lägesinformation för switchar eller andra storheter som kan ha två lägen (on/off, tillåten/förbjuden, öppen/stängd, sann/falsk).
User guide · FAQ · Blogg · Diskussionsgrupp · Att länka till aprs.fi · AIS-positioner · Tjänstens status · Databasstatistik · Gör reklam på aprs.fi · Tekniska detaljer · API · Ändra logg · Planerade ändringar · Ära och tack · Användarvillkor · iPhone/iPad APRS