Telemetri - kartvy · info · telemetri · väder · rådata · status · furar · meddelanden · bulletiner · bläddra · rörliga · mitt konto
Det är möjligt att söka med hjälp av jokertecken (*?) efter ett prefix. Exempel: VK*
Telemetri från IU2GED-10 - info
Kommentar: LAND ROVER DEFENDER QRV 145.550 Mhz
Mic-E meddelande: En route
Plats: 45°53.94' N 9°56.00' E - position JN45XV15XS - Visa karta - statisk karta
8.9 miles mot nordväst bäring 313° från Lovere, Provincia di Bergamo, Lombardy, Italy [?]
9.2 miles mot nordväst bäring 316° från Castro, Provincia di Bergamo, Lombardy, Italy
46.8 miles mot nordost bäring 50° från Milan, Province of Milan, Lombardy, Italy
60.6 miles mot nordväst bäring 302° från Verona, Provincia di Verona, Veneto, Italy
Senaste position: 2020-04-08 04:09:29 EDT (1d 25m sedan)
2020-04-08 10:09:29 CEST lokal tid vid Lovere, Italy [?]
Senaste telemetridata: 2020-04-08 04:07:33 EDT (1d 27m sedan)
2020-04-08 10:07:33 CEST lokal tid vid Lovere, Italy [?]
Höjd: 1932 ft
Projekt: Voyager Stats.
Värden: Vin: 14.775 Volt (TLM: 197 EQN: 0,0.075,0)
Temp: -64 C (TLM: 0 EQN: 0,0.5,-64)
A3: 0 None (TLM: 0 EQN: 0,0,0)
A4: 0 None (TLM: 0 EQN: 0,0,0)
A5: 0 None (TLM: 0 EQN: 0,0,0)
Bitlägen:  O1     O2     O3     O4     I1     I2     I3     I4    (BITS: 11111111)
Historiska grafer över telemetrin för IU2GED-10

[24 timmar · 48 timmar · vecka · månad · år]

[24 timmar · 48 timmar · vecka · månad · år]

Denna sida visar telemetridata som samlas in och sänds av APRS-stationer. Telemetri innehåller analoga och digitala mätvärdesresultat som t.ex. temperatur och spänning samt binär lägesinformation för switchar eller andra storheter som kan ha två lägen (on/off, tillåten/förbjuden, öppen/stängd, sann/falsk).
User guide · FAQ · Blogg · Diskussionsgrupp · Att länka till aprs.fi · AIS-positioner · Tjänstens status · Databasstatistik · Gör reklam på aprs.fi · Tekniska detaljer · API · Ändra logg · Planerade ändringar · Ära och tack · Användarvillkor · iPhone/iPad APRS