Telemetri - kartvy · info · telemetri · väder · rådata · status · fyrar · meddelanden · bulletiner · bläddra · rörliga · mitt konto
Det är möjligt att söka med hjälp av jokertecken (*?) efter ett prefix. Exempel: VK*
Telemetri från HB9FG-4 - info
Kommentar: WX3IN1
Plats: 47°03.93' N 7°03.85' E - lokator JN37MB75QR - Visa karta
1.2 km mot nordväst bäring 331° från Le Landeron, District de Neuchâtel, Neuchâtel, Switzerland [?]
2.7 km mot väster bäring 263° från La Neuveville, Jura bernois, Bern, Switzerland
117.0 km mot väster bäring 254° från Zürich, Bezirk Zürich, Zurich, Switzerland
119.1 km mot sydväst bäring 210° från Freiburg, Regierungsbezirk Freiburg, Baden-Württemberg, Germany
Senaste position: 2024-02-23 01:26:46 UTC (11s sedan)
2024-02-23 02:26:46 CET lokal tid vid Le Landeron, Switzerland [?]
Senaste telemetridata: 2024-02-23 01:22:41 UTC (4m16s sedan)
2024-02-23 02:22:41 CET lokal tid vid Le Landeron, Switzerland [?]
Projekt: Telemetry test
Värden: Rx1h: 120 Pkt (TLM: 12 EQN: 0,10,0)
Dg1h: 10 Pkt (TLM: 1 EQN: 0,10,0)
Eff1h: 82 Pcnt (TLM: 82 EQN: 0,1,0)
A4: 0 None (TLM: 0 EQN: 0,0,0)
A5: 0 None (TLM: 0 EQN: 0,0,0)
Bitlägen:  O1     O2     O3     O4     I1     I2     I3     I4    (BITS: 11111111)
Denna sida visar telemetridata som samlas in och sänds av APRS-stationer. Telemetri innehåller analoga och digitala mätvärdesresultat som t.ex. temperatur och spänning samt binär lägesinformation för switchar eller andra storheter som kan ha två lägen (on/off, tillåten/förbjuden, öppen/stängd, sann/falsk).
User guide · FAQ · Blogg · Diskussionsgrupp · Att länka till aprs.fi · AIS-stationer · Tjänstens status · Databasstatistik · Gör reklam på aprs.fi · Tekniska detaljer · API · Ändra logg · Planerade ändringar · Ära och tack · Användarvillkor · iPhone/iPad APRS