Telemetri - kartvy · info · telemetri · väder · rådata · status · fyrar · meddelanden · bulletiner · bläddra · rörliga · mitt konto
Det är möjligt att söka med hjälp av jokertecken (*?) efter ett prefix. Exempel: VK*
Telemetri från DB0TA - info
Kommentar: Bernau bei Berlin
Plats: 52°38.31' N 13°36.62' E - lokator JO62TP33FF - Visa karta - statisk karta
4.9 km mot söder bäring 161° från Bernau bei Berlin, Brandenburg, Germany [?]
9.3 km mot söder bäring 186° från Rüdnitz, Brandenburg, Germany
18.5 km mot nordost bäring 47° från Berlin, Berlin, Germany
108.1 km mot sydväst bäring 216° från Szczecin, Szczecin, West Pomeranian Voivodeship, Poland
Senaste position: 2023-02-03 16:32:50 UTC (31m25s sedan)
2023-02-03 17:32:50 CET lokal tid vid Bernau bei Berlin, Germany [?]
Senaste telemetridata: 2023-02-03 16:46:00 UTC (18m15s sedan)
2023-02-03 17:46:00 CET lokal tid vid Bernau bei Berlin, Germany [?]
Värden: Avg 10m: 0.087 Rx Erlang (TLM: 17.300 EQN: 0,0.005,0)
Avg 10m: 0.032 Tx Erlang (TLM: 6.300 EQN: 0,0.005,0)
RxPkts: 83 count/10m (TLM: 83 EQN: 0,1,0)
IGateDropRx: 7 count/10m (TLM: 7 EQN: 0,1,0)
TxPkts: 28 count/10m (TLM: 28 EQN: 0,1,0)
Denna sida visar telemetridata som samlas in och sänds av APRS-stationer. Telemetri innehåller analoga och digitala mätvärdesresultat som t.ex. temperatur och spänning samt binär lägesinformation för switchar eller andra storheter som kan ha två lägen (on/off, tillåten/förbjuden, öppen/stängd, sann/falsk).
User guide · FAQ · Blogg · Diskussionsgrupp · Att länka till aprs.fi · AIS-stationer · Tjänstens status · Databasstatistik · Gör reklam på aprs.fi · Tekniska detaljer · API · Ändra logg · Planerade ändringar · Ära och tack · Användarvillkor · iPhone/iPad APRS