APRS/CWOP-väder - kartvy · info · telemetri · väder · rådata · status · furar · meddelanden · bulletiner · bläddra · rörliga · mitt konto
Det är möjligt att söka med hjälp av jokertecken (*?) efter ett prefix. Exempel: G*
APRS/CWOP-väderrapport från W4HM - info
Kommentar: .WD 31
Plats: 27°57.45' N 81°56.78' W - position EL97AW69KT - Visa karta - statisk karta
445.0 m mot sydost bäring 124° från Lakeland Highlands, Polk County, Florida, United States [?]
6.8 km mot väster bäring 263° från Highland City, Polk County, Florida, United States
50.3 km mot öster bäring 89° från Tampa, Hillsborough County, Florida, United States
74.9 km mot öster bäring 74° från Saint Petersburg, Pinellas County, Florida, United States
Senaste position: 2021-10-16 09:50:05 UTC (3m48s sedan)
2021-10-16 05:50:05 EDT lokal tid vid Lakeland Highlands, United States [?]
Senaste väderrapport: 2021-10-16 09:45:07 UTC (8m46s sedan)
2021-10-16 05:45:07 EDT lokal tid vid Lakeland Highlands, United States [?]
Temperetur: 20.6 °C
Daggpunkt: 19.9 °C
Fuktighet: 96 %
Lufttryck: 1013.7 mbar
Vind: Nordostlig 62° 0.0 m/s (I byarna 0.0 m/s)
Regn: 0.0 mm senaste timmen, 0.0 mm senaste 24 timmarna, 0.0 mm efter midnatt
Sidan visar väderdata som mest samlas in av privatägda väderstationer. Stationer vars sifferanrop föregås av prefixet CW deltar i det amerikanska Citizen Weather Observer Program (CWOP). De flesta andra är radioamatörernas egna väderstationer. Viss information är också sådan som översätts av någon utgående från allmänt tillgängliga väderdata, som t.ex. flygplatsväder.
User guide · FAQ · Blogg · Diskussionsgrupp · Att länka till aprs.fi · AIS-positioner · Tjänstens status · Databasstatistik · Gör reklam på aprs.fi · Tekniska detaljer · API · Ändra logg · Planerade ändringar · Ära och tack · Användarvillkor · iPhone/iPad APRS