APRS/CWOP-väder - kartvy · info · telemetri · väder · rådata · status · furar · meddelanden · bulletiner · bläddra · rörliga · mitt konto
Det är möjligt att söka med hjälp av jokertecken (*?) efter ett prefix. Exempel: G*
APRS/CWOP-väderrapport från N7GN-5 - info
Kommentar: DsVP53
Plats: 40°32.73' N 105°05.53' W - position DN70KN80WW - Visa karta - statisk karta
2.8 miles mot söder bäring 188° från Fort Collins, Larimer County, Colorado, United States [?]
6.1 miles mot sydost bäring 157° från Laporte, Larimer County, Colorado, United States
56.0 miles mot norr bäring 354° från Denver, Denver County, Colorado, United States
58.0 miles mot norr bäring 346° från Aurora, Adams County, Colorado, United States
Senaste position: 2020-05-31 15:57:45 EDT (2m51s sedan)
2020-05-31 13:57:45 MDT lokal tid vid Fort Collins, United States [?]
Senaste väderrapport: 2020-01-05 11:59:30 EST (147d 3h1m sedan)
2020-01-05 09:59:30 MST lokal tid vid Fort Collins, United States [?]
Temperetur: 35 °F
Lufttryck: 1020.4 mbar
Vind: Sydostlig 127° 6.9 MPH (I byarna 6.9 MPH)
Regn: 0.0 inches senaste timmen, 0.0 inches senaste 24 timmarna, 0.0 inches efter midnatt
Väderhistorik i kurvor för N7GN-5

[24 timmar · 48 timmar · vecka · månad · år]

[24 timmar · 48 timmar · vecka · månad · år]

Sidan visar väderdata som mest samlas in av privatägda väderstationer. Stationer vars sifferanrop föregås av prefixet CW deltar i det amerikanska Citizen Weather Observer Program (CWOP). De flesta andra är radioamatörernas egna väderstationer. Viss information är också sådan som översätts av någon utgående från allmänt tillgängliga väderdata, som t.ex. flygplatsväder.
User guide · FAQ · Blogg · Diskussionsgrupp · Att länka till aprs.fi · AIS-positioner · Tjänstens status · Databasstatistik · Gör reklam på aprs.fi · Tekniska detaljer · API · Ändra logg · Planerade ändringar · Ära och tack · Användarvillkor · iPhone/iPad APRS