APRS/CWOP-väder - kartvy · info · telemetri · väder · rådata · status · furar · meddelanden · bulletiner · bläddra · rörliga · mitt konto
Det är möjligt att söka med hjälp av jokertecken (*?) efter ett prefix. Exempel: G*
APRS/CWOP-väderrapport från IZ7BOJ-11 - info
Kommentar: Aprx Digi+I-gate. Sysop:Alfredo IZ7BOJ (iz7boj@gmail.com) APRX Dashboard: http://iz7boj.dyndns.org/aprx.html Apulian Digipeaters Dashboard: http://iz7boj.dyndns.org/apuliadashaprs.html
Plats: 41°14.88' N 16°25.27' E - position JN81FF09MM - Visa karta - statisk karta
2.8 km mot söder bäring 170° från Trani, Provincia di Barletta - Andria - Trani, Apulia, Italy [?]
7.0 km mot väster bäring 275° från Bisceglie, Provincia di Barletta - Andria - Trani, Apulia, Italy
38.8 km mot väster bäring 292° från Bari, Provincia di Bari, Apulia, Italy
109.4 km mot nordväst bäring 322° från Taranto, Provincia di Taranto, Apulia, Italy
Senaste position: 2021-11-08 09:08:54 UTC (23d 6h12m sedan)
2021-11-08 10:08:54 CET lokal tid vid Trani, Italy [?]
Senaste väderrapport: 2021-07-25 17:20:52 UTC (128d 22h sedan)
2021-07-25 19:20:52 CEST lokal tid vid Trani, Italy [?]
Temperetur: 25.0 °C
Daggpunkt: 12.2 °C
Fuktighet: 45 %
Lufttryck: 1009.5 mbar
Vind: Nordvästlig 299° 0.9 m/s (I byarna 1.3 m/s)
Regn: 0.0 mm senaste timmen, 0.0 mm senaste 24 timmarna, 0.0 mm efter midnatt
Sidan visar väderdata som mest samlas in av privatägda väderstationer. Stationer vars sifferanrop föregås av prefixet CW deltar i det amerikanska Citizen Weather Observer Program (CWOP). De flesta andra är radioamatörernas egna väderstationer. Viss information är också sådan som översätts av någon utgående från allmänt tillgängliga väderdata, som t.ex. flygplatsväder.
User guide · FAQ · Blogg · Diskussionsgrupp · Att länka till aprs.fi · AIS-positioner · Tjänstens status · Databasstatistik · Gör reklam på aprs.fi · Tekniska detaljer · API · Ändra logg · Planerade ändringar · Ära och tack · Användarvillkor · iPhone/iPad APRS