APRS/CWOP-väder - kartvy · info · telemetri · väder · rådata · status · furar · meddelanden · bulletiner · bläddra · rörliga · mitt konto
Det är möjligt att söka med hjälp av jokertecken (*?) efter ett prefix. Exempel: G*
APRS/CWOP-väderrapport från FW7472 - info
Kommentar: .DsWLL
Plats: 41°45.30' N 111°50.72' W - position DN41BS81NE - Visa karta - statisk karta
2.4 km mot nordväst bäring 337° från Logan, Cache County, Utah, United States [?]
4.2 km mot nordväst bäring 332° från River Heights, Cache County, Utah, United States
110.5 km mot norr bäring 2° från Salt Lake City, Salt Lake County, Utah, United States
118.9 km mot norr bäring 6° från West Valley City, Salt Lake County, Utah, United States
Senaste position: 2021-10-21 20:00:47 UTC (1h49m sedan)
2021-10-21 14:00:47 MDT lokal tid vid Logan, United States [?]
Senaste väderrapport: 2021-10-21 19:53:23 UTC (1h57m sedan)
2021-10-21 13:53:23 MDT lokal tid vid Logan, United States [?]
Temperetur: 16.1 °C
Daggpunkt: 3.8 °C
Fuktighet: 44 %
Lufttryck: 1026.4 mbar
Vind: Nordvästlig 304° 2.7 m/s (I byarna 4.9 m/s)
Regn: 0.0 mm senaste timmen, 0.0 mm senaste 24 timmarna, 0.0 mm efter midnatt
Ljusstyrka: 645 W/m²
Sidan visar väderdata som mest samlas in av privatägda väderstationer. Stationer vars sifferanrop föregås av prefixet CW deltar i det amerikanska Citizen Weather Observer Program (CWOP). De flesta andra är radioamatörernas egna väderstationer. Viss information är också sådan som översätts av någon utgående från allmänt tillgängliga väderdata, som t.ex. flygplatsväder.
User guide · FAQ · Blogg · Diskussionsgrupp · Att länka till aprs.fi · AIS-positioner · Tjänstens status · Databasstatistik · Gör reklam på aprs.fi · Tekniska detaljer · API · Ändra logg · Planerade ändringar · Ära och tack · Användarvillkor · iPhone/iPad APRS