APRS/CWOP-väder - kartvy · info · telemetri · väder · rådata · status · furar · meddelanden · bulletiner · bläddra · rörliga · mitt konto
Det är möjligt att söka med hjälp av jokertecken (*?) efter ett prefix. Exempel: G*
APRS/CWOP-väderrapport från FW0796 - info
Kommentar: .Sint Wind PI -
Plats: 45°33.94' N 10°04.41' E - position JN55AN85TS - Visa karta - statisk karta
4.2 miles mot nordväst bäring 331° från Torbole Casaglia (Torbole), Provincia di Brescia, Lombardy, Italy [?]
5.8 miles mot nordväst bäring 323° från Castel Mella, Provincia di Brescia, Lombardy, Italy
43.3 miles mot öster bäring 80° från Milan, Province of Milan, Lombardy, Italy
96.4 miles mot nordväst bäring 321° från Bologna, Provincia di Bologna, Emilia-Romagna, Italy
Senaste position: 2020-09-21 15:48:04 EDT (35s sedan)
2020-09-21 21:48:04 CEST lokal tid vid Torbole Casaglia, Italy [?]
Senaste väderrapport: 2020-09-21 15:47:04 EDT (1m35s sedan)
2020-09-21 21:47:04 CEST lokal tid vid Torbole Casaglia, Italy [?]
Temperetur: 67 °F
Daggpunkt: 60 °F
Fuktighet: 78 %
Lufttryck: 1015.2 mbar
Vind: Nordlig 338° 0.0 MPH (I byarna 0.0 MPH)
Regn: 0.0 inches senaste timmen, 0.0 inches senaste 24 timmarna, 0.0 inches efter midnatt
Väderhistorik i kurvor för FW0796

[24 timmar · 48 timmar · vecka · månad · år]

[24 timmar · 48 timmar · vecka · månad · år]

Sidan visar väderdata som mest samlas in av privatägda väderstationer. Stationer vars sifferanrop föregås av prefixet CW deltar i det amerikanska Citizen Weather Observer Program (CWOP). De flesta andra är radioamatörernas egna väderstationer. Viss information är också sådan som översätts av någon utgående från allmänt tillgängliga väderdata, som t.ex. flygplatsväder.
User guide · FAQ · Blogg · Diskussionsgrupp · Att länka till aprs.fi · AIS-positioner · Tjänstens status · Databasstatistik · Gör reklam på aprs.fi · Tekniska detaljer · API · Ändra logg · Planerade ändringar · Ära och tack · Användarvillkor · iPhone/iPad APRS