APRS/CWOP-väder - kartvy · info · telemetri · väder · rådata · status · furar · meddelanden · bulletiner · bläddra · rörliga · mitt konto
Det är möjligt att söka med hjälp av jokertecken (*?) efter ett prefix. Exempel: G*
APRS/CWOP-väderrapport från EW8508 - info
Kommentar: b000.WD 400
Plats: 32°21.72' N 90°00.45' W - position EM42XI96CV - Visa karta - statisk karta
8.5 miles mot nordost bäring 65° från Flowood, Rankin County, Mississippi, United States [?]
8.6 miles mot sydost bäring 122° från Ridgeland, Madison County, Mississippi, United States
11.2 miles mot nordost bäring 67° från Jackson, Hinds County, Mississippi, United States
82.9 miles mot nordväst bäring 330° från Hattiesburg, Forrest County, Mississippi, United States
Senaste position: 2020-09-23 09:23:04 EDT (3m46s sedan)
2020-09-23 08:23:04 CDT lokal tid vid Flowood, United States [?]
Senaste väderrapport: 2020-09-23 09:18:04 EDT (8m46s sedan)
2020-09-23 08:18:04 CDT lokal tid vid Flowood, United States [?]
Temperetur: 68 °F
Daggpunkt: 65 °F
Fuktighet: 90 %
Vind: Sydostlig 119° 4.0 MPH (I byarna 6.9 MPH)
Regn: 0.0 inches senaste timmen, 0.0 inches senaste 24 timmarna, 0.0 inches efter midnatt
Väderhistorik i kurvor för EW8508

[24 timmar · 48 timmar · vecka · månad · år]

[24 timmar · 48 timmar · vecka · månad · år]

Sidan visar väderdata som mest samlas in av privatägda väderstationer. Stationer vars sifferanrop föregås av prefixet CW deltar i det amerikanska Citizen Weather Observer Program (CWOP). De flesta andra är radioamatörernas egna väderstationer. Viss information är också sådan som översätts av någon utgående från allmänt tillgängliga väderdata, som t.ex. flygplatsväder.
User guide · FAQ · Blogg · Diskussionsgrupp · Att länka till aprs.fi · AIS-positioner · Tjänstens status · Databasstatistik · Gör reklam på aprs.fi · Tekniska detaljer · API · Ändra logg · Planerade ändringar · Ära och tack · Användarvillkor · iPhone/iPad APRS