APRS/CWOP-väder - kartvy · info · telemetri · väder · rådata · status · furar · meddelanden · bulletiner · bläddra · rörliga · mitt konto
Det är möjligt att söka med hjälp av jokertecken (*?) efter ett prefix. Exempel: G*
APRS/CWOP-väderrapport från EA5INY - info
Kommentar: MMDVM MMDVM HS Hat 432.5000/432.5000 CC1
Plats: 38°20.76' N 0°30.95' W - position IM98RI83CA - Visa karta - statisk karta
1.9 miles mot väster bäring 272° från Alicante, Provincia de Alicante, Valencia, Spain [?]
3.5 miles mot söder bäring 171° från San Vicent del Raspeig, Provincia de Alicante, Valencia, Spain
41.5 miles mot nordost bäring 53° från Murcia, Murcia, Murcia, Spain
Senaste position: 2020-08-12 08:30:40 EDT (1d 2h24m sedan)
2020-08-12 14:30:40 CEST lokal tid vid Alicante, Spain [?]
Senaste väderrapport: 2020-05-11 06:04:03 EDT (94d 4h50m sedan)
2020-05-11 12:04:03 CEST lokal tid vid Alicante, Spain [?]
Temperetur: 76 °F
Daggpunkt: 46 °F
Fuktighet: 34 %
Lufttryck: 1003.5 mbar
Vind: Sydvästlig 237° 6.9 MPH (I byarna 15.0 MPH)
Regn: 0.0 inches senaste timmen, 0.0 inches senaste 24 timmarna, 0.0 inches efter midnatt
Väderhistorik i kurvor för EA5INY

[24 timmar · 48 timmar · vecka · månad · år]

[24 timmar · 48 timmar · vecka · månad · år]

Sidan visar väderdata som mest samlas in av privatägda väderstationer. Stationer vars sifferanrop föregås av prefixet CW deltar i det amerikanska Citizen Weather Observer Program (CWOP). De flesta andra är radioamatörernas egna väderstationer. Viss information är också sådan som översätts av någon utgående från allmänt tillgängliga väderdata, som t.ex. flygplatsväder.
User guide · FAQ · Blogg · Diskussionsgrupp · Att länka till aprs.fi · AIS-positioner · Tjänstens status · Databasstatistik · Gör reklam på aprs.fi · Tekniska detaljer · API · Ändra logg · Planerade ändringar · Ära och tack · Användarvillkor · iPhone/iPad APRS