APRS/CWOP-väder - kartvy · info · telemetri · väder · rådata · status · furar · meddelanden · bulletiner · bläddra · rörliga · mitt konto
Det är möjligt att söka med hjälp av jokertecken (*?) efter ett prefix. Exempel: G*
APRS/CWOP-väderrapport från DW8644 - info
Kommentar: .WD 60
Plats: 39°33.06' N 105°22.34' W - position DM79HN52HF - Visa karta - statisk karta
6.4 miles mot sydväst bäring 207° från Evergreen, Jefferson County, Colorado, United States [?]
8.1 miles mot sydväst bäring 208° från Kittredge, Jefferson County, Colorado, United States
24.4 miles mot sydväst bäring 238° från Denver, Denver County, Colorado, United States
57.6 miles mot nordväst bäring 329° från Colorado Springs, El Paso County, Colorado, United States
Senaste position: 2020-08-23 07:39:03 EDT (31d 1h5m sedan)
2020-08-23 05:39:03 MDT lokal tid vid Evergreen, United States [?]
Senaste väderrapport: 2020-08-23 07:34:02 EDT (31d 1h10m sedan)
2020-08-23 05:34:02 MDT lokal tid vid Evergreen, United States [?]
Temperetur: 65 °F
Fuktighet: 27 %
Lufttryck: 1020.3 mbar
Vind: Nordvästlig 315° 6.0 MPH (I byarna 6.0 MPH)
Regn: 0.0 inches senaste timmen, 0.0 inches senaste 24 timmarna, 0.0 inches efter midnatt
Väderhistorik i kurvor för DW8644

[24 timmar · 48 timmar · vecka · månad · år]

[24 timmar · 48 timmar · vecka · månad · år]

Sidan visar väderdata som mest samlas in av privatägda väderstationer. Stationer vars sifferanrop föregås av prefixet CW deltar i det amerikanska Citizen Weather Observer Program (CWOP). De flesta andra är radioamatörernas egna väderstationer. Viss information är också sådan som översätts av någon utgående från allmänt tillgängliga väderdata, som t.ex. flygplatsväder.
User guide · FAQ · Blogg · Diskussionsgrupp · Att länka till aprs.fi · AIS-positioner · Tjänstens status · Databasstatistik · Gör reklam på aprs.fi · Tekniska detaljer · API · Ändra logg · Planerade ändringar · Ära och tack · Användarvillkor · iPhone/iPad APRS