APRS/CWOP-väder - kartvy · info · telemetri · väder · rådata · status · furar · meddelanden · bulletiner · bläddra · rörliga · mitt konto
Det är möjligt att söka med hjälp av jokertecken (*?) efter ett prefix. Exempel: G*
APRS/CWOP-väderrapport från DB3SA-11 - info
Kommentar: In der Garage
Plats: 48°53.02' N 9°45.86' E - position JN48VV12RB - Visa karta - statisk karta
9.5 km mot öster bäring 85° från Welzheim, Baden-Württemberg, Germany [?]
10.5 km mot sydost bäring 119° från Kaisersbach, Regierungsbezirk Stuttgart, Baden-Württemberg, Germany
44.4 km mot öster bäring 75° från Stuttgart, Regierungsbezirk Stuttgart, Baden-Württemberg, Germany
113.6 km mot sydväst bäring 237° från Nuremberg, Bavaria, Germany
Senaste position: 2021-09-07 10:34:51 UTC (132d 5h30m sedan)
2021-09-07 12:34:51 CEST lokal tid vid Welzheim, Germany [?]
Senaste väderrapport: 2021-08-31 16:54:11 UTC (138d 23h10m sedan)
2021-08-31 18:54:11 CEST lokal tid vid Welzheim, Germany [?]
Temperetur: 21.1 °C
Daggpunkt: 20.4 °C
Fuktighet: 96 %
Sidan visar väderdata som mest samlas in av privatägda väderstationer. Stationer vars sifferanrop föregås av prefixet CW deltar i det amerikanska Citizen Weather Observer Program (CWOP). De flesta andra är radioamatörernas egna väderstationer. Viss information är också sådan som översätts av någon utgående från allmänt tillgängliga väderdata, som t.ex. flygplatsväder.
User guide · FAQ · Blogg · Diskussionsgrupp · Att länka till aprs.fi · AIS-positioner · Tjänstens status · Databasstatistik · Gör reklam på aprs.fi · Tekniska detaljer · API · Ändra logg · Planerade ändringar · Ära och tack · Användarvillkor · iPhone/iPad APRS