APRS/CWOP-väder - kartvy · info · telemetri · väder · rådata · status · furar · meddelanden · bulletiner · bläddra · rörliga · mitt konto
Det är möjligt att söka med hjälp av jokertecken (*?) efter ett prefix. Exempel: G*
APRS/CWOP-väderrapport från BI4QZW-13 - info
Kommentar: SuZhou Bi4Qzw.Com 12.2V 24.0C
Plats: 31°17.70' N 120°38.52' E - position PM01HH70AT - Visa karta - statisk karta
1.0 miles mot sydost bäring 131° från Shuangta, Jiangsu Sheng, China [?]
1.5 miles mot sydost bäring 152° från Pingjianglu, Jiangsu Sheng, China
48.4 miles mot väster bäring 276° från Shanghai, Shanghai Shi, China
74.8 miles mot norr bäring 22° från Hangzhou, Zhejiang Sheng, China
Senaste position: 2020-05-31 16:22:43 EDT (21s sedan)
2020-06-01 04:22:43 CST lokal tid vid Shuangta, China [?]
Senaste väderrapport: 2020-05-31 16:16:10 EDT (6m54s sedan)
2020-06-01 04:16:10 CST lokal tid vid Shuangta, China [?]
Temperetur: 91 °F
Daggpunkt: 60 °F
Fuktighet: 35 %
Lufttryck: 1010.9 mbar
Vind: Nordlig 0° 0.0 MPH (I byarna 0.0 MPH)
Regn: 0.0 inches senaste timmen, 0.0 inches senaste 24 timmarna
Väderhistorik i kurvor för BI4QZW-13

[24 timmar · 48 timmar · vecka · månad · år]

[24 timmar · 48 timmar · vecka · månad · år]

Sidan visar väderdata som mest samlas in av privatägda väderstationer. Stationer vars sifferanrop föregås av prefixet CW deltar i det amerikanska Citizen Weather Observer Program (CWOP). De flesta andra är radioamatörernas egna väderstationer. Viss information är också sådan som översätts av någon utgående från allmänt tillgängliga väderdata, som t.ex. flygplatsväder.
User guide · FAQ · Blogg · Diskussionsgrupp · Att länka till aprs.fi · AIS-positioner · Tjänstens status · Databasstatistik · Gör reklam på aprs.fi · Tekniska detaljer · API · Ändra logg · Planerade ändringar · Ära och tack · Användarvillkor · iPhone/iPad APRS