APRS/CWOP-väder - kartvy · info · telemetri · väder · rådata · status · furar · meddelanden · bulletiner · bläddra · rörliga · mitt konto
Det är möjligt att söka med hjälp av jokertecken (*?) efter ett prefix. Exempel: G*
APRS/CWOP-väderrapport från WA4OPQ-6 - info
Kommentar: Shady Grove - Hickman Co. - Wx & Digipeater
Plats: 35°43.23' N 87°16.41' W - position EM65IR72EW - Visa karta - statisk karta
18.6 km mot öster bäring 110° från Centerville, Hickman County, Tennessee, United States [?]
21.6 km mot norr bäring 344° från Mount Pleasant, Maury County, Tennessee, United States
66.2 km mot sydväst bäring 222° från Nashville, Davidson County, Tennessee, United States
126.5 km mot nordväst bäring 331° från Huntsville, Madison County, Alabama, United States
Senaste position: 2022-05-28 00:34:28 UTC (7m41s sedan)
2022-05-27 19:34:28 CDT lokal tid vid Centerville, United States [?]
Senaste väderrapport: 2022-05-28 00:27:43 UTC (14m26s sedan)
2022-05-27 19:27:43 CDT lokal tid vid Centerville, United States [?]
Temperetur: 16.7 °C
Daggpunkt: 15.4 °C
Fuktighet: 92 %
Lufttryck: 1005.7 mbar
Vind: Västlig 273° 0.0 m/s (I byarna 0.0 m/s)
Regn: 0.0 mm senaste timmen, 0.8 mm senaste 24 timmarna, 0.3 mm efter midnatt
Ljusstyrka: 11 W/m²
Sidan visar väderdata som mest samlas in av privatägda väderstationer. Stationer vars sifferanrop föregås av prefixet CW deltar i det amerikanska Citizen Weather Observer Program (CWOP). De flesta andra är radioamatörernas egna väderstationer. Viss information är också sådan som översätts av någon utgående från allmänt tillgängliga väderdata, som t.ex. flygplatsväder.
User guide · FAQ · Blogg · Diskussionsgrupp · Att länka till aprs.fi · AIS-positioner · Tjänstens status · Databasstatistik · Gör reklam på aprs.fi · Tekniska detaljer · API · Ändra logg · Planerade ändringar · Ära och tack · Användarvillkor · iPhone/iPad APRS