APRS/CWOP-väder - kartvy · info · telemetri · väder · rådata · status · furar · meddelanden · bulletiner · bläddra · rörliga · mitt konto
Det är möjligt att söka med hjälp av jokertecken (*?) efter ett prefix. Exempel: G*
APRS/CWOP-väderrapport från W6LLL-15 - info
Plats: 37°39.11' N 121°32.05' W - position CM97FP56VK - Visa karta - statisk karta
13.7 km mot sydväst bäring 225° från Tracy, San Joaquin County, California, United States [?]
14.6 km mot söder bäring 177° från Mountain House, San Joaquin County, California, United States
47.1 km mot nordost bäring 42° från San Jose, Santa Clara County, California, United States
79.0 km mot öster bäring 100° från San Francisco, San Francisco County, California, United States
Senaste position: 2021-12-06 20:58:46 UTC (45m51s sedan)
2021-12-06 12:58:46 PST lokal tid vid Tracy, United States [?]
Senaste väderrapport: 2021-12-06 19:53:49 UTC (1h50m sedan)
2021-12-06 11:53:49 PST lokal tid vid Tracy, United States [?]
Temperetur: 5.6 °C
Vind: Nordostlig 63° 0.0 m/s (I byarna 0.0 m/s)
Regn: 0.0 mm senaste timmen, 0.0 mm senaste 24 timmarna, 0.0 mm efter midnatt
Sidan visar väderdata som mest samlas in av privatägda väderstationer. Stationer vars sifferanrop föregås av prefixet CW deltar i det amerikanska Citizen Weather Observer Program (CWOP). De flesta andra är radioamatörernas egna väderstationer. Viss information är också sådan som översätts av någon utgående från allmänt tillgängliga väderdata, som t.ex. flygplatsväder.
User guide · FAQ · Blogg · Diskussionsgrupp · Att länka till aprs.fi · AIS-positioner · Tjänstens status · Databasstatistik · Gör reklam på aprs.fi · Tekniska detaljer · API · Ändra logg · Planerade ändringar · Ära och tack · Användarvillkor · iPhone/iPad APRS