APRS/CWOP-väder - kartvy · info · telemetri · väder · rådata · status · furar · meddelanden · bulletiner · bläddra · rörliga · mitt konto
Det är möjligt att söka med hjälp av jokertecken (*?) efter ett prefix. Exempel: G*
APRS/CWOP-väderrapport från K4OZS-10 - info
Kommentar: W2,FLn-N Ocala FL
Plats: 29°07.36' N 82°03.94' W - position EL89XC29CK - Visa karta - statisk karta
4.8 km mot nordväst bäring 295° från Silver Springs Shores, Marion County, Florida, United States [?]
7.5 km mot norr bäring 358° från Belleview, Marion County, Florida, United States
63.9 km mot sydost bäring 157° från Gainesville, Alachua County, Florida, United States
93.2 km mot nordväst bäring 314° från Orlando, Orange County, Florida, United States
Senaste position: 2021-12-05 01:34:20 UTC (2m40s sedan)
2021-12-04 20:34:20 EST lokal tid vid Silver Springs Shores, United States [?]
Senaste väderrapport: 2021-11-19 05:53:37 UTC (15d 19h43m sedan)
2021-11-19 00:53:37 EST lokal tid vid Silver Springs Shores, United States [?]
Temperetur: 20.6 °C
Daggpunkt: 18.2 °C
Fuktighet: 86 %
Lufttryck: 1021.5 mbar
Vind: Sydlig 180° 0.0 m/s (I byarna 0.0 m/s)
Regn: 0.0 mm senaste timmen, 1.5 mm senaste 24 timmarna, 0.5 mm efter midnatt
Sidan visar väderdata som mest samlas in av privatägda väderstationer. Stationer vars sifferanrop föregås av prefixet CW deltar i det amerikanska Citizen Weather Observer Program (CWOP). De flesta andra är radioamatörernas egna väderstationer. Viss information är också sådan som översätts av någon utgående från allmänt tillgängliga väderdata, som t.ex. flygplatsväder.
User guide · FAQ · Blogg · Diskussionsgrupp · Att länka till aprs.fi · AIS-positioner · Tjänstens status · Databasstatistik · Gör reklam på aprs.fi · Tekniska detaljer · API · Ändra logg · Planerade ändringar · Ära och tack · Användarvillkor · iPhone/iPad APRS