APRS/CWOP-väder - kartvy · info · telemetri · väder · rådata · status · furar · meddelanden · bulletiner · bläddra · rörliga · mitt konto
Det är möjligt att söka med hjälp av jokertecken (*?) efter ett prefix. Exempel: G*
APRS/CWOP-väderrapport från IZ0DCK-1 - info
Kommentar: HG2640
Plats: 41°57.76' N 12°47.93' E - position JN61JX51UA - Visa karta - statisk karta
3.7 miles mot väster bäring 258° från Castel Madama, Provincia di Roma, Latium, Italy [?]
3.9 miles mot sydväst bäring 213° från San Polo dei Cavalieri, Provincia di Roma, Latium, Italy
16.8 miles mot öster bäring 74° från Roma, Provincia di Roma, Latium, Italy
79.9 miles mot sydväst bäring 245° från Pescara, Provincia di Pescara, Abruzzo, Italy
Senaste position: 2020-08-11 15:16:29 EDT (3m34s sedan)
2020-08-11 21:16:29 CEST lokal tid vid Castel Madama, Italy [?]
Senaste väderrapport: 2020-03-29 21:00:18 EDT (134d 18h19m sedan)
2020-03-30 03:00:18 CEST lokal tid vid Castel Madama, Italy [?]
Temperetur: 51 °F
Daggpunkt: 50 °F
Fuktighet: 97 %
Lufttryck: 1009.1 mbar
Vind: Nordlig 3° 0.0 MPH (I byarna 0.0 MPH)
Regn: 0.0 inches senaste timmen, 0.0 inches senaste 24 timmarna, 0.0 inches efter midnatt
Väderhistorik i kurvor för IZ0DCK-1

[24 timmar · 48 timmar · vecka · månad · år]

[24 timmar · 48 timmar · vecka · månad · år]

Sidan visar väderdata som mest samlas in av privatägda väderstationer. Stationer vars sifferanrop föregås av prefixet CW deltar i det amerikanska Citizen Weather Observer Program (CWOP). De flesta andra är radioamatörernas egna väderstationer. Viss information är också sådan som översätts av någon utgående från allmänt tillgängliga väderdata, som t.ex. flygplatsväder.
User guide · FAQ · Blogg · Diskussionsgrupp · Att länka till aprs.fi · AIS-positioner · Tjänstens status · Databasstatistik · Gör reklam på aprs.fi · Tekniska detaljer · API · Ändra logg · Planerade ändringar · Ära och tack · Användarvillkor · iPhone/iPad APRS