APRS/CWOP-väder - kartvy · info · telemetri · väder · rådata · status · furar · meddelanden · bulletiner · bläddra · rörliga · mitt konto
Det är möjligt att söka med hjälp av jokertecken (*?) efter ett prefix. Exempel: G*
APRS/CWOP-väderrapport från FW5831 - info
Kommentar: weewx-3.9.2-SDR
Plats: 32°30.40' N 86°21.80' W - position EM62TM61JO - Visa karta - statisk karta
3.0 km mot norr bäring 357° från Millbrook, Elmore County, Alabama, United States [?]
16.6 km mot norr bäring 339° från Montgomery, Montgomery County, Alabama, United States
108.3 km mot sydost bäring 157° från Hoover, Jefferson County, Alabama, United States
Senaste position: 2022-01-25 13:15:24 UTC (7m48s sedan)
2022-01-25 07:15:24 CST lokal tid vid Millbrook, United States [?]
Senaste väderrapport: 2021-09-01 16:00:25 UTC (145d 21h22m sedan)
2021-09-01 11:00:25 CDT lokal tid vid Millbrook, United States [?]
Temperetur: -39.4 °C
Fuktighet: 100 %
Lufttryck: 1010.1 mbar
Vind: 0.0 m/s (I byarna 0.0 m/s)
Regn: 0.0 mm senaste timmen, 0.0 mm senaste 24 timmarna, 0.0 mm efter midnatt
Ljusstyrka: 62 W/m²
Sidan visar väderdata som mest samlas in av privatägda väderstationer. Stationer vars sifferanrop föregås av prefixet CW deltar i det amerikanska Citizen Weather Observer Program (CWOP). De flesta andra är radioamatörernas egna väderstationer. Viss information är också sådan som översätts av någon utgående från allmänt tillgängliga väderdata, som t.ex. flygplatsväder.
User guide · FAQ · Blogg · Diskussionsgrupp · Att länka till aprs.fi · AIS-positioner · Tjänstens status · Databasstatistik · Gör reklam på aprs.fi · Tekniska detaljer · API · Ändra logg · Planerade ändringar · Ära och tack · Användarvillkor · iPhone/iPad APRS