APRS/CWOP-väder - kartvy · info · telemetri · väder · rådata · status · furar · meddelanden · bulletiner · bläddra · rörliga · mitt konto
Det är möjligt att söka med hjälp av jokertecken (*?) efter ett prefix. Exempel: G*
APRS/CWOP-väderrapport från EW2266 - info
Kommentar: .DsVP
Plats: 37°47.27' N 121°58.73' W - position CM97AS29MB - Visa karta - statisk karta
880.7 m mot norr bäring 355° från San Ramon, Contra Costa County, California, United States [?]
4.2 km mot sydost bäring 154° från Danville, Contra Costa County, California, United States
38.7 km mot öster bäring 88° från San Francisco, San Francisco County, California, United States
50.4 km mot norr bäring 352° från San Jose, Santa Clara County, California, United States
Senaste position: 2022-05-11 22:30:15 UTC (7d 14h5m sedan)
2022-05-11 15:30:15 PDT lokal tid vid San Ramon, United States [?]
Senaste väderrapport: 2022-05-11 22:25:23 UTC (7d 14h10m sedan)
2022-05-11 15:25:23 PDT lokal tid vid San Ramon, United States [?]
Temperetur: 17.2 °C
Daggpunkt: 5.2 °C
Fuktighet: 45 %
Lufttryck: 1023.4 mbar
Vind: Västlig 248° 4.5 m/s (I byarna 7.2 m/s)
Regn: 0.0 mm senaste timmen, 0.0 mm senaste 24 timmarna, 0.0 mm efter midnatt
Sidan visar väderdata som mest samlas in av privatägda väderstationer. Stationer vars sifferanrop föregås av prefixet CW deltar i det amerikanska Citizen Weather Observer Program (CWOP). De flesta andra är radioamatörernas egna väderstationer. Viss information är också sådan som översätts av någon utgående från allmänt tillgängliga väderdata, som t.ex. flygplatsväder.
User guide · FAQ · Blogg · Diskussionsgrupp · Att länka till aprs.fi · AIS-positioner · Tjänstens status · Databasstatistik · Gör reklam på aprs.fi · Tekniska detaljer · API · Ändra logg · Planerade ändringar · Ära och tack · Användarvillkor · iPhone/iPad APRS