Telemetri - kartvy · info · telemetri · väder · rådata · status · furar · meddelanden · bulletiner · bläddra · rörliga · mitt konto
Det är möjligt att söka med hjälp av jokertecken (*?) efter ett prefix. Exempel: VK*
Telemetri från WA4OPQ-7 - info
Kommentar: I-40 & Hwy 48, Hickman Co. TN Experimental WX stn.
Plats: 35°58.91' N 87°29.27' W - position EM65GX15LP - Visa karta - statisk karta
8.6 miles mot sydväst bäring 220° från Dickson, Dickson County, Tennessee, United States [?]
10.6 miles mot väster bäring 291° från Bon Aqua Junction, Hickman County, Tennessee, United States
38.5 miles mot söder bäring 191° från Clarksville, Montgomery County, Tennessee, United States
41.3 miles mot väster bäring 252° från Nashville, Davidson County, Tennessee, United States
Senaste position: 2020-09-24 05:29:12 EDT (1m36s sedan)
2020-09-24 04:29:12 CDT lokal tid vid Dickson, United States [?]
Senaste telemetridata: 2020-09-24 05:28:09 EDT (2m39s sedan)
2020-09-24 04:28:09 CDT lokal tid vid Dickson, United States [?]
Värden: Avg 10m: 0 Rx Erlang (TLM: 0 EQN: 0,0.005,0)
Avg 10m: 0.001 Tx Erlang (TLM: 0.100 EQN: 0,0.005,0)
RxPkts: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
IGateDropRx: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
TxPkts: 1 count/10m (TLM: 1 EQN: 0,1,0)
Historiska grafer över telemetrin för WA4OPQ-7

[24 timmar · 48 timmar · vecka · månad · år]

[24 timmar · 48 timmar · vecka · månad · år]

Denna sida visar telemetridata som samlas in och sänds av APRS-stationer. Telemetri innehåller analoga och digitala mätvärdesresultat som t.ex. temperatur och spänning samt binär lägesinformation för switchar eller andra storheter som kan ha två lägen (on/off, tillåten/förbjuden, öppen/stängd, sann/falsk).
User guide · FAQ · Blogg · Diskussionsgrupp · Att länka till aprs.fi · AIS-positioner · Tjänstens status · Databasstatistik · Gör reklam på aprs.fi · Tekniska detaljer · API · Ändra logg · Planerade ändringar · Ära och tack · Användarvillkor · iPhone/iPad APRS