Telemetri - kartvy · info · telemetri · väder · rådata · status · furar · meddelanden · bulletiner · bläddra · rörliga · mitt konto
Det är möjligt att söka med hjälp av jokertecken (*?) efter ett prefix. Exempel: VK*
Telemetri från W6STO-10 - info
Kommentar: Kenwood Fill in Digi, I-Gate
Plats: 38°25.85' N 122°33.50' W - position CM88RK33AJ - Visa karta - statisk karta
2.2 km mot nordväst bäring 331° från Kenwood, Sonoma County, California, United States [?]
10.0 km mot nordväst bäring 336° från Eldridge, Sonoma County, California, United States
73.9 km mot norr bäring 351° från San Francisco, San Francisco County, California, United States
134.5 km mot nordväst bäring 335° från San Jose, Santa Clara County, California, United States
Senaste position: 2021-06-12 03:59:12 UTC (130d 19h16m sedan)
2021-06-11 20:59:12 PDT lokal tid vid Kenwood, United States [?]
Senaste telemetridata: 2021-06-10 13:33:25 UTC (132d 9h42m sedan)
2021-06-10 06:33:25 PDT lokal tid vid Kenwood, United States [?]
Projekt: Battery State Tracking
Värden: Battery: 100 Percent (TLM: 100 EQN: 0,1,0)
Charging/AC: 48 Charge/On/Off (TLM: 48 EQN: 0,1,0)
GPS+Sat: 2 Sats/On/Off (TLM: 2 EQN: 0,1,0)
Current: 0 mA (TLM: 128 EQN: 0,10,-1280)
A5: 0 N/A (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Bitlägen:  A/C     Charging     GPS     B4     B5     B6     B7     B8    (BITS: 11111111)
Denna sida visar telemetridata som samlas in och sänds av APRS-stationer. Telemetri innehåller analoga och digitala mätvärdesresultat som t.ex. temperatur och spänning samt binär lägesinformation för switchar eller andra storheter som kan ha två lägen (on/off, tillåten/förbjuden, öppen/stängd, sann/falsk).
User guide · FAQ · Blogg · Diskussionsgrupp · Att länka till aprs.fi · AIS-positioner · Tjänstens status · Databasstatistik · Gör reklam på aprs.fi · Tekniska detaljer · API · Ändra logg · Planerade ändringar · Ära och tack · Användarvillkor · iPhone/iPad APRS