Telemetri - kartvy · info · telemetri · väder · rådata · status · fyrar · meddelanden · bulletiner · bläddra · rörliga · mitt konto
Det är möjligt att söka med hjälp av jokertecken (*?) efter ett prefix. Exempel: VK*
Telemetri från W4VA-10 - info
Kommentar: Viewtree Mtn, Warrenton, VA FM18br
Plats: 38°44.04' N 77°50.16' W - lokator FM18BR96QD - Visa karta - statisk karta
4.2 km mot nordväst bäring 303° från Warrenton, Fauquier County, Virginia, United States [?]
10.0 km mot väster bäring 248° från New Baltimore, Fauquier County, Virginia, United States
71.5 km mot väster bäring 256° från Washington, D. C., Washington, D.C., United States
122.4 km mot sydväst bäring 240° från Baltimore, City of Baltimore, Maryland, United States
Senaste position: 2023-02-03 17:41:06 UTC (3m40s sedan)
2023-02-03 12:41:06 EST lokal tid vid Warrenton, United States [?]
Senaste telemetridata: 2023-02-03 17:43:26 UTC (1m20s sedan)
2023-02-03 12:43:26 EST lokal tid vid Warrenton, United States [?]
Värden: Supply: 12.170 Volts (TLM: 12.170 EQN: 0,1,0)
Humidity: 8 % (TLM: 8 EQN: 0,1,0)
Temp: 66.200 deg.F (TLM: 66.200 EQN: 0,1,0)
WiFi_remote: -61 dBm (TLM: 61 EQN: 0,-1,0)
WiFi_base: -62 dBm (TLM: 62 EQN: 0,-1,0)
Bitlägen:  unused     unused     unused     WiFi_link     AllStar     APRS     unused     DR1X    (BITS: 11111111)
Denna sida visar telemetridata som samlas in och sänds av APRS-stationer. Telemetri innehåller analoga och digitala mätvärdesresultat som t.ex. temperatur och spänning samt binär lägesinformation för switchar eller andra storheter som kan ha två lägen (on/off, tillåten/förbjuden, öppen/stängd, sann/falsk).
User guide · FAQ · Blogg · Diskussionsgrupp · Att länka till aprs.fi · AIS-stationer · Tjänstens status · Databasstatistik · Gör reklam på aprs.fi · Tekniska detaljer · API · Ändra logg · Planerade ändringar · Ära och tack · Användarvillkor · iPhone/iPad APRS