Telemetri - kartvy · info · telemetri · väder · rådata · status · furar · meddelanden · bulletiner · bläddra · rörliga · mitt konto
Det är möjligt att söka med hjälp av jokertecken (*?) efter ett prefix. Exempel: VK*
Telemetri från SP6AIF - info
Kommentar: 145.500MHz SP6AIF-9 Arek Nysa sp6aif@wp.pl
Plats: 50°28.13' N 17°19.58' E - position JO80PL92DM - Visa karta - statisk karta
0.5 miles mot sydväst bäring 226° från Nysa, Powiat nyski, Opole Voivodeship, Poland [?]
1.0 miles mot nordost bäring 37° från Nysa Zamłynie, Opole Voivodeship, Poland
45.4 miles mot söder bäring 164° från Wrocław, Lower Silesian Voivodeship, Poland
76.3 miles mot väster bäring 282° från Katowice, Silesian Voivodeship, Poland
Senaste position: 2019-04-25 00:13:54 EDT (18s sedan)
2019-04-25 06:13:54 CEST lokal tid vid Nysa, Poland [?]
Senaste telemetridata: 2017-07-26 11:38:50 EDT (637d 12h35m sedan)
2017-07-26 17:38:50 CEST lokal tid vid Nysa, Poland [?]
Höjd: 786 ft
Värden: Channel 1: 1833 (TLM: 1833 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 1835 (TLM: 1835 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 1409 (TLM: 1409 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 6550 (TLM: 6550 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Bitlägen:  1     2     3     4     5     6     7     8    (TLM: BITS: 11111111)
Historiska grafer över telemetrin för SP6AIF

[24 timmar · 48 timmar · vecka · månad · år]

[24 timmar · 48 timmar · vecka · månad · år]

Denna sida visar telemetridata som samlas in och sänds av APRS-stationer. Telemetri innehåller analoga och digitala mätvärdesresultat som t.ex. temperatur och spänning samt binär lägesinformation för switchar eller andra storheter som kan ha två lägen (on/off, tillåten/förbjuden, öppen/stängd, sann/falsk).
FAQ · Blogg · Diskussionsgrupp · Att länka till aprs.fi · AIS-positioner · Tjänstens status · Databasstatistik · Gör reklam på aprs.fi · Tekniska detaljer · API · Ändra logg · Planerade ändringar · Ära och tack · Användarvillkor · iPhone/iPad APRS