Telemetri - kartvy · info · telemetri · väder · rådata · status · furar · meddelanden · bulletiner · bläddra · rörliga · mitt konto
Det är möjligt att söka med hjälp av jokertecken (*?) efter ett prefix. Exempel: VK*
Telemetri från OK1LPD-9 - info
Kommentar: MICHAL QRV OK0BNH 438.625MHz
Mic-E meddelande: En route
Plats: 49°28.82' N 14°09.64' E - position JN79BL95GG - Visa karta - statisk karta
4.2 miles mot öster bäring 76° från Čimelice, Jihočeský Kraj, Czech Republic [?]
5.9 miles mot sydväst bäring 244° från Kovářov, Jihočeský Kraj, Czech Republic
39.6 miles mot sydost bäring 117° från Plzeň, Plzeňský Kraj, Czech Republic
43.5 miles mot söder bäring 196° från Prague, Hlavní Mesto Praha, Czech Republic
Senaste position: 2020-06-06 06:12:11 EDT (3h31m sedan)
2020-06-06 12:12:11 CEST lokal tid vid Čimelice, Czech Republic [?]
Senaste telemetridata: 2018-11-16 03:11:29 EST (568d 5h31m sedan)
2018-11-16 09:11:29 CET lokal tid vid Čimelice, Czech Republic [?]
Höjd: 1424 ft
Värden: Channel 1: 15 (TLM: 15 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Bitlägen:  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Historiska grafer över telemetrin för OK1LPD-9

[24 timmar · 48 timmar · vecka · månad · år]

[24 timmar · 48 timmar · vecka · månad · år]

Denna sida visar telemetridata som samlas in och sänds av APRS-stationer. Telemetri innehåller analoga och digitala mätvärdesresultat som t.ex. temperatur och spänning samt binär lägesinformation för switchar eller andra storheter som kan ha två lägen (on/off, tillåten/förbjuden, öppen/stängd, sann/falsk).
User guide · FAQ · Blogg · Diskussionsgrupp · Att länka till aprs.fi · AIS-positioner · Tjänstens status · Databasstatistik · Gör reklam på aprs.fi · Tekniska detaljer · API · Ändra logg · Planerade ändringar · Ära och tack · Användarvillkor · iPhone/iPad APRS