Telemetri - kartvy · info · telemetri · väder · rådata · status · furar · meddelanden · bulletiner · bläddra · rörliga · mitt konto
Det är möjligt att söka med hjälp av jokertecken (*?) efter ett prefix. Exempel: VK*
Telemetri från N5LUY-9 - info
Mic-E meddelande: In service
Plats: 30°00.47' N 95°33.12' W - position EM20FA31SU - Visa karta - statisk karta
7.1 miles mot nordost bäring 39° från Oak Cliff Place, Harris County, Texas, United States [?]
8.3 miles mot norr bäring 5° från Jersey Village, Harris County, Texas, United States
20.3 miles mot nordväst bäring 326° från Houston, Harris County, Texas, United States
30.0 miles mot nordväst bäring 317° från Pasadena, Harris County, Texas, United States
Senaste position: 2020-06-21 21:43:04 EDT (17d 19h34m sedan)
2020-06-21 20:43:04 CDT lokal tid vid Oak Cliff Place, United States [?]
Senaste telemetridata: 2018-03-01 23:49:24 EST (860d 16h28m sedan)
2018-03-01 22:49:24 CST lokal tid vid Oak Cliff Place, United States [?]
Höjd: 102 ft
Värden: Channel 1: 413 (TLM: 413 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 604 (TLM: 604 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Bitlägen:  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Historiska grafer över telemetrin för N5LUY-9

[24 timmar · 48 timmar · vecka · månad · år]

[24 timmar · 48 timmar · vecka · månad · år]

Denna sida visar telemetridata som samlas in och sänds av APRS-stationer. Telemetri innehåller analoga och digitala mätvärdesresultat som t.ex. temperatur och spänning samt binär lägesinformation för switchar eller andra storheter som kan ha två lägen (on/off, tillåten/förbjuden, öppen/stängd, sann/falsk).
User guide · FAQ · Blogg · Diskussionsgrupp · Att länka till aprs.fi · AIS-positioner · Tjänstens status · Databasstatistik · Gör reklam på aprs.fi · Tekniska detaljer · API · Ändra logg · Planerade ändringar · Ära och tack · Användarvillkor · iPhone/iPad APRS