Telemetri - kartvy · info · telemetri · väder · rådata · status · furar · meddelanden · bulletiner · bläddra · rörliga · mitt konto
Det är möjligt att söka med hjälp av jokertecken (*?) efter ett prefix. Exempel: VK*
Telemetri från N0XGA-9 - info
Mic-E meddelande: En route
Plats: 39°50.99' N 104°40.74' W - position DM79PU83MX - Visa karta - statisk karta
11.6 miles mot nordost bäring 44° från Aurora, Adams County, Colorado, United States [?]
12.7 miles mot öster bäring 87° från Derby, Adams County, Colorado, United States
17.9 miles mot nordost bäring 65° från Denver, Denver County, Colorado, United States
70.6 miles mot norr bäring 6° från Colorado Springs, El Paso County, Colorado, United States
Senaste position: 2020-09-15 08:53:38 EDT (3d 4h12m sedan)
2020-09-15 06:53:38 MDT lokal tid vid Aurora, United States [?]
Senaste telemetridata: 2017-10-14 13:19:22 EDT (1069d 23h46m sedan)
2017-10-14 11:19:22 MDT lokal tid vid Aurora, United States [?]
Höjd: 5344 ft
Värden: Channel 1: 405 (TLM: 405 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 600 (TLM: 600 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Bitlägen:  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Historiska grafer över telemetrin för N0XGA-9

[24 timmar · 48 timmar · vecka · månad · år]

[24 timmar · 48 timmar · vecka · månad · år]

Denna sida visar telemetridata som samlas in och sänds av APRS-stationer. Telemetri innehåller analoga och digitala mätvärdesresultat som t.ex. temperatur och spänning samt binär lägesinformation för switchar eller andra storheter som kan ha två lägen (on/off, tillåten/förbjuden, öppen/stängd, sann/falsk).
User guide · FAQ · Blogg · Diskussionsgrupp · Att länka till aprs.fi · AIS-positioner · Tjänstens status · Databasstatistik · Gör reklam på aprs.fi · Tekniska detaljer · API · Ändra logg · Planerade ändringar · Ära och tack · Användarvillkor · iPhone/iPad APRS