Telemetri - kartvy · info · telemetri · väder · rådata · status · furar · meddelanden · bulletiner · bläddra · rörliga · mitt konto
Det är möjligt att söka med hjälp av jokertecken (*?) efter ett prefix. Exempel: VK*
Telemetri från KD7TRN-4 - info
Kommentar: Rx-only All your base are belong to us
Plats: 43°18.02' N 110°46.64' W - position DN43OH62RB - Visa karta - statisk karta
2.1 km mot norr bäring 14° från Hoback, Teton County, Wyoming, United States [?]
13.6 km mot söder bäring 175° från South Park, Teton County, Wyoming, United States
100.3 km mot sydost bäring 125° från Rexburg, Madison County, Idaho, United States
103.2 km mot öster bäring 100° från Idaho Falls, Bonneville County, Idaho, United States
Senaste position: 2021-03-26 04:09:00 UTC (297d 12h58m sedan)
2021-03-25 22:09:00 MDT lokal tid vid Hoback, United States [?]
Senaste telemetridata: 2021-08-10 18:09:14 UTC (159d 22h58m sedan)
2021-08-10 12:09:14 MDT lokal tid vid Hoback, United States [?]
Värden: Avg 10m: 0 Rx Erlang (TLM: 0 EQN: 0,0.005,0)
Avg 10m: 0.001 Tx Erlang (TLM: 0.200 EQN: 0,0.005,0)
RxPkts: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
IGateDropRx: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
TxPkts: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Denna sida visar telemetridata som samlas in och sänds av APRS-stationer. Telemetri innehåller analoga och digitala mätvärdesresultat som t.ex. temperatur och spänning samt binär lägesinformation för switchar eller andra storheter som kan ha två lägen (on/off, tillåten/förbjuden, öppen/stängd, sann/falsk).
User guide · FAQ · Blogg · Diskussionsgrupp · Att länka till aprs.fi · AIS-positioner · Tjänstens status · Databasstatistik · Gör reklam på aprs.fi · Tekniska detaljer · API · Ändra logg · Planerade ändringar · Ära och tack · Användarvillkor · iPhone/iPad APRS