Telemetri - kartvy · info · telemetri · väder · rådata · status · furar · meddelanden · bulletiner · bläddra · rörliga · mitt konto
Det är möjligt att söka med hjälp av jokertecken (*?) efter ett prefix. Exempel: VK*
Telemetri från K7OI-8 - info
Kommentar: 146.52 during the day
Plats: 37°15.00' N 112°35.00' W - position DM37QG90XA - Visa karta - statisk karta
23.1 km mot norr bäring 347° från Kanab, Kane County, Utah, United States [?]
34.2 km mot norr bäring 352° från Fredonia, Coconino County, Arizona, United States
63.5 km mot sydost bäring 138° från Cedar City, Iron County, Utah, United States
90.1 km mot öster bäring 79° från Saint George, Washington County, Utah, United States
Senaste position: 2021-09-05 18:34:37 UTC (93d 21h11m sedan)
2021-09-05 12:34:37 MDT lokal tid vid Kanab, United States [?]
Senaste telemetridata: 2021-09-05 18:36:36 UTC (93d 21h9m sedan)
2021-09-05 12:36:36 MDT lokal tid vid Kanab, United States [?]
Projekt: Battery State Tracking
Värden: Battery: 65 Percent (TLM: 65 EQN: 0,1,0)
Charging/AC: 48 Charge/On/Off (TLM: 48 EQN: 0,1,0)
GPS+Sat: 2 Sats/On/Off (TLM: 2 EQN: 0,1,0)
Current: 0 mA (TLM: 128 EQN: 0,10,-1280)
A5: 0 N/A (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Bitlägen:  A/C     Charging     GPS     B4     B5     B6     B7     B8    (BITS: 11111111)
Denna sida visar telemetridata som samlas in och sänds av APRS-stationer. Telemetri innehåller analoga och digitala mätvärdesresultat som t.ex. temperatur och spänning samt binär lägesinformation för switchar eller andra storheter som kan ha två lägen (on/off, tillåten/förbjuden, öppen/stängd, sann/falsk).
User guide · FAQ · Blogg · Diskussionsgrupp · Att länka till aprs.fi · AIS-positioner · Tjänstens status · Databasstatistik · Gör reklam på aprs.fi · Tekniska detaljer · API · Ändra logg · Planerade ändringar · Ära och tack · Användarvillkor · iPhone/iPad APRS