Telemetri - kartvy · info · telemetri · väder · rådata · status · furar · meddelanden · bulletiner · bläddra · rörliga · mitt konto
Det är möjligt att söka med hjälp av jokertecken (*?) efter ett prefix. Exempel: VK*
Telemetri från IZ7BOJ-11 - info
Kommentar: Aprx Digi+I-gate. Sysop:Alfredo IZ7BOJ (iz7boj@gmail.com) APRX Dashboard: http://iz7boj.dyndns.org/aprx.html Apulian Digipeaters Dashboard: http://iz7boj.dyndns.org/apuliadashaprs.html
Plats: 41°14.88' N 16°25.27' E - position JN81FF09MM - Visa karta - statisk karta
2.8 km mot söder bäring 170° från Trani, Provincia di Barletta - Andria - Trani, Apulia, Italy [?]
7.0 km mot väster bäring 275° från Bisceglie, Provincia di Barletta - Andria - Trani, Apulia, Italy
38.8 km mot väster bäring 292° från Bari, Provincia di Bari, Apulia, Italy
109.4 km mot nordväst bäring 322° från Taranto, Provincia di Taranto, Apulia, Italy
Senaste position: 2021-11-08 09:08:54 UTC (23d 6h4m sedan)
2021-11-08 10:08:54 CET lokal tid vid Trani, Italy [?]
Senaste telemetridata: 2021-11-08 08:51:44 UTC (23d 6h21m sedan)
2021-11-08 09:51:44 CET lokal tid vid Trani, Italy [?]
Projekt: Aprx v2.9.0-28-g13c6e79
Värden: Avg 10m: 0.109 Rx Erlang (TLM: 21.800 EQN: 0,0.005,0)
Avg 10m: 0.062 Tx Erlang (TLM: 12.400 EQN: 0,0.005,0)
RxPkts: 73 count/10m (TLM: 73 EQN: 0,1,0)
IGateDropRx: 43 count/10m (TLM: 43 EQN: 0,1,0)
TxPkts: 27 count/10m (TLM: 27 EQN: 0,1,0)
Denna sida visar telemetridata som samlas in och sänds av APRS-stationer. Telemetri innehåller analoga och digitala mätvärdesresultat som t.ex. temperatur och spänning samt binär lägesinformation för switchar eller andra storheter som kan ha två lägen (on/off, tillåten/förbjuden, öppen/stängd, sann/falsk).
User guide · FAQ · Blogg · Diskussionsgrupp · Att länka till aprs.fi · AIS-positioner · Tjänstens status · Databasstatistik · Gör reklam på aprs.fi · Tekniska detaljer · API · Ändra logg · Planerade ändringar · Ära och tack · Användarvillkor · iPhone/iPad APRS