Telemetri - kartvy · info · telemetri · väder · rådata · status · furar · meddelanden · bulletiner · bläddra · rörliga · mitt konto
Det är möjligt att söka med hjälp av jokertecken (*?) efter ett prefix. Exempel: VK*
Telemetri från IZ0YAY-10 - info
Kommentar: Raspberry Status Temp.: CPU => 44'C GPU => 44.0'C INTERNET OK
Plats: 40°48.08' N 16°55.14' E - position JN80LT02GH - Visa karta - statisk karta
0.4 miles mot nordväst bäring 323° från Gioia del Colle, Provincia di Bari, Apulia, Italy [?]
6.1 miles mot söder bäring 194° från Sammichele di Bari, Provincia di Bari, Apulia, Italy
22.1 miles mot söder bäring 171° från Bari, Provincia di Bari, Apulia, Italy
27.7 miles mot nordväst bäring 324° från Taranto, Provincia di Taranto, Apulia, Italy
Senaste position: 2021-07-31 20:39:38 EDT (8m sedan)
2021-08-01 02:39:38 CEST lokal tid vid Gioia del Colle, Italy [?]
Senaste telemetridata: 2018-09-08 11:36:59 EDT (1057d 9h10m sedan)
2018-09-08 17:36:59 CEST lokal tid vid Gioia del Colle, Italy [?]
Projekt: Aprx v2.9-detatched
Värden: Avg 10m: 0 Rx Erlang (TLM: 0 EQN: 0,0.005,0)
Avg 10m: 0.003 Tx Erlang (TLM: 0.700 EQN: 0,0.005,0)
RxPkts: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
IGateDropRx: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
TxPkts: 1 count/10m (TLM: 1 EQN: 0,1,0)
Historiska grafer över telemetrin för IZ0YAY-10

[24 timmar · 48 timmar · vecka · månad · år]

[24 timmar · 48 timmar · vecka · månad · år]

Denna sida visar telemetridata som samlas in och sänds av APRS-stationer. Telemetri innehåller analoga och digitala mätvärdesresultat som t.ex. temperatur och spänning samt binär lägesinformation för switchar eller andra storheter som kan ha två lägen (on/off, tillåten/förbjuden, öppen/stängd, sann/falsk).
User guide · FAQ · Blogg · Diskussionsgrupp · Att länka till aprs.fi · AIS-positioner · Tjänstens status · Databasstatistik · Gör reklam på aprs.fi · Tekniska detaljer · API · Ändra logg · Planerade ändringar · Ära och tack · Användarvillkor · iPhone/iPad APRS