Telemetri - kartvy · info · telemetri · väder · rådata · status · furar · meddelanden · bulletiner · bläddra · rörliga · mitt konto
Det är möjligt att söka med hjälp av jokertecken (*?) efter ett prefix. Exempel: VK*
Telemetri från IR1UFL-10 - info
Kommentar: Experimental RasPi Rx-only APRS iGate
Plats: 44°18.35' N 9°22.50' E - position JN44QH53AJ - Visa karta - statisk karta
0.8 miles mot söder bäring 163° från Cogorno, Province of Genoa, Liguria, Italy [?]
1.6 miles mot öster bäring 95° från Lavagna, Province of Genoa, Liguria, Italy
22.9 miles mot öster bäring 108° från Genova, Province of Genoa, Liguria, Italy
79.9 miles mot väster bäring 253° från Modena, Provincia di Modena, Emilia-Romagna, Italy
Senaste position: 2020-07-03 19:30:14 EDT (8m49s sedan)
2020-07-04 01:30:14 CEST lokal tid vid Cogorno, Italy [?]
Senaste telemetridata: 2020-07-03 19:21:23 EDT (17m40s sedan)
2020-07-04 01:21:23 CEST lokal tid vid Cogorno, Italy [?]
Projekt: Aprx v2.9.0-26-g7a8bc96
Värden: Avg 10m: 0.147 Rx Erlang (TLM: 29.400 EQN: 0,0.005,0)
Avg 10m: 0 Tx Erlang (TLM: 0 EQN: 0,0.005,0)
RxPkts: 108 count/10m (TLM: 108 EQN: 0,1,0)
IGateDropRx: 53 count/10m (TLM: 53 EQN: 0,1,0)
TxPkts: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Historiska grafer över telemetrin för IR1UFL-10

[24 timmar · 48 timmar · vecka · månad · år]

[24 timmar · 48 timmar · vecka · månad · år]

Denna sida visar telemetridata som samlas in och sänds av APRS-stationer. Telemetri innehåller analoga och digitala mätvärdesresultat som t.ex. temperatur och spänning samt binär lägesinformation för switchar eller andra storheter som kan ha två lägen (on/off, tillåten/förbjuden, öppen/stängd, sann/falsk).
User guide · FAQ · Blogg · Diskussionsgrupp · Att länka till aprs.fi · AIS-positioner · Tjänstens status · Databasstatistik · Gör reklam på aprs.fi · Tekniska detaljer · API · Ändra logg · Planerade ändringar · Ära och tack · Användarvillkor · iPhone/iPad APRS