Telemetri - kartvy · info · telemetri · väder · rådata · status · furar · meddelanden · bulletiner · bläddra · rörliga · mitt konto
Det är möjligt att söka med hjälp av jokertecken (*?) efter ett prefix. Exempel: VK*
Telemetri från IN3EBP-9 - info
Mic-E meddelande: En route
Plats: 46°44.57' N 11°37.84' E - position JN56TR58QG - Visa karta - statisk karta
0.5 miles mot nordväst bäring 310° från Varna - Vahrn (Varna), Provincia di Bolzano, Trentino-Alto Adige, Italy [?]
2.4 miles mot sydväst bäring 223° från Naz-Sciaves - Natz-Schabs, Provincia di Bolzano, Trentino-Alto Adige, Italy
37.6 miles mot söder bäring 163° från Innsbruck, Tyrol, Austria
98.5 miles mot sydväst bäring 223° från Salzburg, Salzburg, Austria
Senaste position: 2020-09-25 11:43:52 EDT (23h58m sedan)
2020-09-25 17:43:52 CEST lokal tid vid Varna - Vahrn, Italy [?]
Senaste telemetridata: 2018-09-13 17:06:40 EDT (743d 18h36m sedan)
2018-09-13 23:06:40 CEST lokal tid vid Varna - Vahrn, Italy [?]
Värden: Channel 1: 166 (TLM: 166 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 120 (TLM: 120 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 30 (TLM: 30 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 71 (TLM: 71 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 53 (TLM: 53 EQN: 0,1,0)
Bitlägen:  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Historiska grafer över telemetrin för IN3EBP-9

[24 timmar · 48 timmar · vecka · månad · år]

[24 timmar · 48 timmar · vecka · månad · år]

Denna sida visar telemetridata som samlas in och sänds av APRS-stationer. Telemetri innehåller analoga och digitala mätvärdesresultat som t.ex. temperatur och spänning samt binär lägesinformation för switchar eller andra storheter som kan ha två lägen (on/off, tillåten/förbjuden, öppen/stängd, sann/falsk).
User guide · FAQ · Blogg · Diskussionsgrupp · Att länka till aprs.fi · AIS-positioner · Tjänstens status · Databasstatistik · Gör reklam på aprs.fi · Tekniska detaljer · API · Ändra logg · Planerade ändringar · Ära och tack · Användarvillkor · iPhone/iPad APRS