Telemetri - kartvy · info · telemetri · väder · rådata · status · furar · meddelanden · bulletiner · bläddra · rörliga · mitt konto
Det är möjligt att söka med hjälp av jokertecken (*?) efter ett prefix. Exempel: VK*
Telemetri från EL-IZ7JRR - info
Källans anrop: IZ7JRR
Kommentar: 144.775MHz T082 R18k *IZ7JRR*
Plats: 40°26.13' N 17°55.08' E - position JN80XK04DM - Visa karta - statisk karta
1.1 miles mot söder bäring 200° från San Donaci, Provincia di Brindisi, Apulia, Italy [?]
3.6 miles mot sydväst bäring 225° från Cellino San Marco, Provincia di Brindisi, Apulia, Italy
36.3 miles mot öster bäring 94° från Taranto, Provincia di Taranto, Apulia, Italy
73.0 miles mot sydost bäring 130° från Bari, Provincia di Bari, Apulia, Italy
Senaste position: 2020-07-16 13:43:09 EDT (9m41s sedan)
2020-07-16 19:43:09 CEST lokal tid vid San Donaci, Italy [?]
Senaste telemetridata: 2020-07-16 13:51:26 EDT (1m24s sedan)
2020-07-16 19:51:26 CEST lokal tid vid San Donaci, Italy [?]
Värden: Channel 1: 0 RX Erlang (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 0 TX Erlang (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 0 RXcount/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 0 TXcount/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 0 none1 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Bitlägen:  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Historiska grafer över telemetrin för EL-IZ7JRR

[24 timmar · 48 timmar · vecka · månad · år]

[24 timmar · 48 timmar · vecka · månad · år]

Denna sida visar telemetridata som samlas in och sänds av APRS-stationer. Telemetri innehåller analoga och digitala mätvärdesresultat som t.ex. temperatur och spänning samt binär lägesinformation för switchar eller andra storheter som kan ha två lägen (on/off, tillåten/förbjuden, öppen/stängd, sann/falsk).
User guide · FAQ · Blogg · Diskussionsgrupp · Att länka till aprs.fi · AIS-positioner · Tjänstens status · Databasstatistik · Gör reklam på aprs.fi · Tekniska detaljer · API · Ändra logg · Planerade ändringar · Ära och tack · Användarvillkor · iPhone/iPad APRS