Telemetri - kartvy · info · telemetri · väder · rådata · status · fyrar · meddelanden · bulletiner · bläddra · rörliga · mitt konto
Det är möjligt att söka med hjälp av jokertecken (*?) efter ett prefix. Exempel: VK*
Telemetri från EL-DM0WW - info
Källans anropssignal: DM0WW
Kommentar: 438.962MHz T000 R06k Hoernle Bad Kohlgrub, CTCSS 71.9 Hz
Plats: 47°38.68' N 11°03.30' E - lokator JN57MP64OR - Visa karta
2.5 km mot söder bäring 171° från Bad Kohlgrub, Regierungsbezirk Oberbayern, Bavaria, Germany [?]
3.3 km mot sydost bäring 137° från Saulgrub, Regierungsbezirk Oberbayern, Bavaria, Germany
67.1 km mot sydväst bäring 216° från München (Muenchen), Regierungsbezirk Oberbayern, Bavaria, Germany
81.2 km mot söder bäring 171° från Augsburg, Regierungsbezirk Schwaben, Bavaria, Germany
Senaste position: 2024-03-16 10:41:48 UTC (32d 11h48m sedan)
2024-03-16 11:41:48 CET lokal tid vid Bad Kohlgrub, Germany [?]
Senaste telemetridata: 2024-02-29 12:19:07 UTC (48d 10h10m sedan)
2024-02-29 13:19:07 CET lokal tid vid Bad Kohlgrub, Germany [?]
Värden: Channel 1: 0 RX Erlang (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 0.010 TX Erlang (TLM: 0.010 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 0 RXcount/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 1 TXcount/10m (TLM: 1 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 0 none1 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Bitlägen:  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Denna sida visar telemetridata som samlas in och sänds av APRS-stationer. Telemetri innehåller analoga och digitala mätvärdesresultat som t.ex. temperatur och spänning samt binär lägesinformation för switchar eller andra storheter som kan ha två lägen (on/off, tillåten/förbjuden, öppen/stängd, sann/falsk).
User guide · FAQ · Blogg · Diskussionsgrupp · Att länka till aprs.fi · AIS-stationer · Tjänstens status · Databasstatistik · Gör reklam på aprs.fi · Tekniska detaljer · API · Ändra logg · Planerade ändringar · Ära och tack · Användarvillkor · iPhone/iPad APRS