Telemetri - kartvy · info · telemetri · väder · rådata · status · furar · meddelanden · bulletiner · bläddra · rörliga · mitt konto
Det är möjligt att söka med hjälp av jokertecken (*?) efter ett prefix. Exempel: VK*
Telemetri från AL7JX-10 - info
Kommentar: Anchor Pt. Calm P-CLD 55 F
Plats: 59°47.60' N 151°45.79' W - position BO49CT80KJ - Visa karta - statisk karta
2.6 miles mot nordost bäring 64° från Anchor Point, Kenai Peninsula Borough, Alaska, United States [?]
10.8 miles mot nordväst bäring 319° från Diamond Ridge, Kenai Peninsula Borough, Alaska, United States
46.1 miles mot söder bäring 201° från Kalifornsky, Kenai Peninsula Borough, Alaska, United States
55.3 miles mot söder bäring 198° från Kenai, Kenai Peninsula Borough, Alaska, United States
Senaste position: 2019-03-26 13:15:04 EDT (202d 3h7m sedan)
2019-03-26 09:15:04 AKDT lokal tid vid Anchor Point, United States [?]
Senaste telemetridata: 2018-06-02 19:07:49 EDT (498d 21h14m sedan)
2018-06-02 15:07:49 AKDT lokal tid vid Anchor Point, United States [?]
Värden: Channel 1: 100 (TLM: 100 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 48 (TLM: 48 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 2 (TLM: 2 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 500 (TLM: 500 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Bitlägen:  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Historiska grafer över telemetrin för AL7JX-10

[24 timmar · 48 timmar · vecka · månad · år]

[24 timmar · 48 timmar · vecka · månad · år]

Denna sida visar telemetridata som samlas in och sänds av APRS-stationer. Telemetri innehåller analoga och digitala mätvärdesresultat som t.ex. temperatur och spänning samt binär lägesinformation för switchar eller andra storheter som kan ha två lägen (on/off, tillåten/förbjuden, öppen/stängd, sann/falsk).
User guide · FAQ · Blogg · Diskussionsgrupp · Att länka till aprs.fi · AIS-positioner · Tjänstens status · Databasstatistik · Gör reklam på aprs.fi · Tekniska detaljer · API · Ändra logg · Planerade ändringar · Ära och tack · Användarvillkor · iPhone/iPad APRS